Sayfa 756/1002 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Yahu bidenla reis bir konuştu sınırlar afganlar için yol geçen hanı oldu.Suriyelileri zaten maşallah özel entegrasyon programı uygulayarak memlekete dahil ettik.Bu demografi ile hala ırka dayalı türkçülük asarız keseriz falan laf olarak iyi de ya realite ne olacak.

Demografi bu hale gelirken de en has türkçü parti iktidar ortağı ve yıllarca tek laf etmedi suriyelilere.Yahu bu memlekete bunları entegre etmeyin bunlar misafir falan demedi.Demografi on yıl sonra zaten bu tartışmaları anlamsız hale getirecek,memleket birleşmiş milletlere dönecek.

Moruk o kürdistan projesinin en son ayağı biziz.Irak bitti ,suriye bitti,sırada iran var ,en son bize sıra geliyor plana göre .Ben bizim ayagının çuvallayacağından emindim.Şu suriyeliler ve afganlar bu ölçüde alınınca bambaşka bir yöne gidebiliriz diye düşünüyorum.Bambaşka bir ülkeye evrilebiliriz.Valla artık korkar oldum gidişattan.

4. Rahat olun abi
    Insanları iki şey birleştirir
    Para ve parasızlık
    Etrafta en ucuz sebze meyve
    Kilo 10 kaat
    Yani bişey olmaz))

Son yazıların çoğunu sildim
    Okuyan okudu
    Koleksiyon yapmıyom

Geçen tv de akp li bir avukat konuşmacıyı dinliyorum.Havalı da bir adam güzel de konuşuyor.Bir baktım artık dünyada sözümüz geçiyor heryerde olmamız lazım,suriyede de olacağız,libyada da afganistanda da olmak zorundayız falan diyor.Yahu oralara sen mi gidiyorsun vatan evlatları gidiyor.Reis bidenla bir konuşsun artık ne konuşulduysa bir ton it kopuk afganlı memlekete dolsun,biz havaalanı bekçiliğine afganistana vatan evlatlarını yollayalım,oh ne güzel valla.Bir de ekliyor ölmek önemli değil diyor,ölünürmüş ama doğru iş için ölmek lazımmış,doğru iş heryerde olmak mı suriyeye de asker yolla,libyaya da afganistana da ne güzel dünyaç

6. Çok rahat. Kendi ölmeyecek..

7. ya baktımda bu mka55 denen trol yeniden fırlamış.Biz yazmışız ülke fakirleşiyor o saçmalamış çavuşesku filan.Lan trol, bak bakalım 90da romanya nın milli geliri neymiş. Senin 1100 odalı sarayda yaşayan yerli milli reisin 13 ucakla keyif catarken, thk nın 4 ucagını yaptıramadıgınızdan ülkenin ciğeri yandı.Gelir mi o ekosistem geriye? Ne anlar sizin gibi beton kafalar ekosistemden, vatan dediğin köprü yol, geçiş garantileriyle milletten söğüşledikleriniz. Az biraz utanmanız olsa diyeceğim de nerde.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kuzey ırağa girdik,komutan yaşar büyükanıt,kürtlere karşı temizlik harekatı yapıyoruz,büyükanıta sordular harekat ne kadar sürecek o da zaman sınırı yok tüm unsurlar temizlenene kadar devam edecek dedi.Ertesi gün amerikalı bir yetkili türkler burada kalamaz çıkmak zorundalar dedi.Adamın demecinden bir gün sonra çekildik,bizim harekat 2 günde bitti.Sonra reis rusyaya posta koymak için ukraynaya gitti askere merhaba dedi kırım işi var ortalıkta,bir baktık hatayın güneyinde ruslar bizimkileri bombalamış 50 küsur şehidimiz var,
    Akape iktidarı ABD'ye kırmızı çizgilerimizi çok çiğnetti.. Reyizin yanlışı "ABD'nin ol dediği olur öl dediği ölür" e iman etmiş olmasıydı. Onun için BOP(Kürdistan)projesinin destekçisi oldu. ABD, Esad'ı devirelim seni Sünnilerin halifesi yapacağım dedi bizimki balıklama atladı (CIA bşk.Panetta ziyareti-2011). 24 saat içinde kardeşim esad katil esed oldu. Adana mutabakatı havaya uçtu. Sonuçta Rusya Suriye benim müttefikim deyip tam korumaya geçince İŞİD dağıldı. ABD'nin Rusya ile nükleer restleşmeye gitmeyeceği belliydi de bunu Reyis geç öğrendi.. İktidar Rusya'nın göz göre göre müttefikini kendi toprağında bombalamamıza izin vermeyeceğini kavrayamadığından hiç yere 50 şehit verdik. Bu olay Suriye'nin Türkiye'yi bombalaması ve NATO müttefiki ABD'nin buna sessiz kalması gibidir.. Kimse kimse için durduk yerde kapışmaz sıranın sana geleceğini biliyorsan düşmanının düşmanına yardım edersin. Rusya'nın PKK bürosu açarım diye tehdit etmesi yine Akapenin olmayacak duaya amin deyip Çeçenleri desteklemesine karşıydı. Rus elçisi sırça köşkte oturan başkasına taş atmamalı dedi haklıydı.. Türkiye Menderes Evren zamanlarında da ABD'li dostlarımız istiyor diye Suriyedeki direnişçilere örtülü destek veriyordu. Baba Esad'ın Apo'yu barındırmasında Hatay kızgınlığından çok bunun payı vardır.. Kısacası sen komşunun teröristini seversen o da seninkini seviyor..

Sayfa 756/1002 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •