Sayfa 757/774 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    ispat etmenin yeri ysk dır,...
    Ysk dan bişey çıkmaz. Onun da burdaki rumen den günaydın dan farkı yok.
    Adamlar açık açık kanunu çiğneyen karar alır mıydı öyle olmasa.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Bak sana bir şey diyeyim,
    Yazılarına baktım, okudum...
    Çoğu akp li gibi sen de ciddi manada fanatiksin ve gerçekleri görmek istemiyorsun.
    Anlayacağını bilsem sabaha kadar yazarım ama anlamazsın.
    Seçimde bariz şekilde hile hurda olduğu kesin, bunu benim bildiğim gibi herkes biliyor, sen de dahil.
    Öyle yapın kardeşim itirazınızı, bu kacıncı malubiyet ya, yeter ya...demekle de olmuyor.
    Biz ülke meselesi diyoruz, sen kalkmış Tayyip sempatizanlığı yapıyorsun.
    Neymiş, milletin adamını yıkamamışlar...milletin adamı olsaydı hile hurda ysk ile 51 değil, adil bir şekilde 70 alırdı, biz de verirdik oyumuzu, sonra da alkışlardık.
    Ama daha önce de söylediğim gibi...bu işin sonucunda hepimizin bir yerlerine bir şey girdiğinde benden daha fazla "yandım anam" diye bağırcak olan sen ve senin zihniyetindekilerdir. Neden mi? Biz zaten biliyoruz neyin girip acıtacağını...ama siz bilmiyorsunuz mesele bu.
    Ayrıca gerçekten bu adama inanıyor, bu sisteme inanıyorsanız da ancak şunu söylerim sana,
    Nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz?
    Kopyala yapıştır yapıyormuş arkadaş, utanmadan sıkılmadan bir de alay ediyorsun terbiyesizce.
    Bu arkadaş işkembeden mi sallıyor kardeşim? Hayal mi kuruyor da yapıştırıyor? Bu adam yapıştırıyorsa senin gibilerin suratına yapıştırıyor, senin gibilerin gözüne yapıştırıyor, senin gibilerin hafızasına yapıştırıyor ki yüzün yansın, gözün görsün, hafızan yerine gelsin diye.
    Bu bilgilerin tamamı doğrudur, tamamı da gerçektir.
    Zamanının muhalif, şimdinin yandaş yalaka gazete ve gazetecilerinin söyledikleri ve yazdıklarını görüp kabul etmemek de sizin zihniyetinizin olmazsa olmazıdır, biz buna alıştık zaten.
    Hele de ortada 51 puan alıp zafer kazandık nidaları atıp, sonrasında "hayır oyu verenler de bizim vatandaşımızdır" demek...ve de referandumdan önce "hayır diyenler teröristlere hizmet eder" demek tam da akp politikasıdır.
    Bak bu kadar gerçek varken,
    Bu kadar söylenmiş söz varken,
    Danışmanın çıkıp "bu 81 vilayet tek bir merkezden yönetilemez" demişliği varken,
    Ysk nın bu skandal hukuksuzluğu varken ne konuşuyorsun ortada boş boş...
    bak bende bişey diyim sana o zaman

sen oyunu verdin bende verdim, %51 evet çıktı bitti !

hazmedemiyorsan itiraz eder ve sonucu beklersin

bitti !

hiç öyle uzun uzun yazmana gerek yok , bu ülke başsız değil iktidarı var lideri var yoluna devam ediyor merak etme sen

bırakın artık bu kaos şişakçılığını kabak tadı verdiniz

yahu %51 evet çıktı hala ne anlatıyosunuz ?

senin haddin değil bana terbiyesiz demek, hazımlı olacaksın saldırmayacaksın

ispat edin kardeşim,

ispat ederseniz bu başlığın terbiyesizi ben olacağım kabul !

ama edemezseniz sen olacaksın kabul mü ?
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    hayır milletin %51 evet kararına darbe diyorsun sen !

millet darbe yapmaz millet darbe yapanı indirir !

evet bu %51 anadolu şahlanışıdır anadolunun sesidir, anadolu yumruğunu vurmuş memleketin geleceğini sağlam bir zemine oturtmuştur

milletin dediği olur ! %51 evet demiştir, itirazlar her zamanki gibi kaybeden tarafın avuntusudur boştur
    Adnan Menderes de Halkın Diini inançlarını Kullanarak %55 Oy alarak iktidara gelmişti..TÜRKİYE şahlanışını (!) Uçağı,Arabayı,Buğdayı Dış ülkelerden alarak,Nato ya girip Dünyanın öbür ucundaki Kore de Askerlerimizi Şehit ettirmekle yapmıştı.
    Tıpkı,AKP nin Bugün suriye de yaptığı gibi..
    -Adnan Menderes, Buğdayı
    -Recep Tayyip Erdoğan, Samanı
    İthal eden Lider olarak Tarihe geçti.
    Utanmak için bunlar bile yeter..

Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    bak bende bişey diyim sana o zaman

sen oyunu verdin bende verdim, %51 evet çıktı bitti !

hazmedemiyorsan itiraz eder ve sonucu beklersin

bitti !

hiç öyle uzun uzun yazmana gerek yok , bu ülke başsız değil iktidarı var lideri var yoluna devam ediyor

bırakın artık bu kaos şişakçılığını kabak tadı verdiniz

yahu %51 evet çıktı hala ne anlatıyosunuz ?

senin haddin değil bana terbiyesiz demek, hazımlı olacaksın saldırmayacaksın

ispat edin kardeşim,

ispat edemezseniz bu başlığın terbiyesizi ben olacağım kabul !

ama edemezseniz sen olacaksın kabul mü ?
    Ben senin cebinden bir şey çalarsam eğer, senin emeğinden, geleceğinden bir şey çalarsam eğer bırak terbiyesizliği, en ağır ithamları da söylersin...
    Ama ortada bariz hırsızlığı savunmak ya da görmezden gelme, buna üstlük bir de bu gerçekleri savunan bir arkadaş ile dalga geçmek TERBİYEZİLİĞİN TAHT ına oturmaktır. Terbiye de aileden gelir unutma bunu.
    Bu nedenle gocunmana gerek yok.
    Senle tartışacak da değilim, bundan sonra yazacaklarına da cevap vermeyeceğim.
    Ayırca,
    Bu ülkenin ilerlemesi için çalışan bir insan şöyle dursun, bunun için çalışan bir "maymun, bir ayı, bir hayvanat" dahi olsa ben onu alkışlarım, bizim meselemiz memleket, sizinki gibi "tayyip fanatizmi" değil. Bu yüzden burada hala "hazmedin..."vb ifadeler kullanmana gerek yok.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

5. 2. Sınıf öğrencisi için havuz hesabı 😂😂😂

Toplam seçmen sayısı YSK ya göre: 55.300.000
    Yani, 47.170.000
    EVET, 25.157.000
    HAYIR, 23.770.000
    GEÇERSİZ, 865.000
    Toplamı: 49.792.000
    Yani Fazladan, 2.622.000 oy var ortada.
    YSK rakamlarıdır
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    başlığın terbiyesizi olmayı kabul edeceğim çok net !

bana terbiyesiz diye laf atar eğlenir gülersiniz ! siz yeterki ispat edin kabul

siz iddia ettiğiniz o seçim hilesini agitinizi filanda yanınıza alarak ahime filanda giderek ispat edin yeterki

hadi bakalım göreceğiz kimmiş terbiyesiz
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Adnan Menderes de Halkın Diini inançlarını Kullanarak %55 Oy alarak iktidara gelmişti..TÜRKİYE şahlanışını (!) Uçağı,Arabayı,Buğdayı Dış ülkelerden alarak,Nato ya girip Dünyanın öbür ucundaki Kore de Askerlerimizi Şehit ettirmekle yapmıştı.
    Tıpkı,AKP nin Bugün suriye de yaptığı gibi..
    -Adnan Menderes, Buğdayı
    -Recep Tayyip Erdoğan, Samanı
    İthal eden Lider olarak Tarihe geçti.
    Utanmak için bunlar bile yeter..
    Bu da başka bir bakış açısı işte, ama şimdi biri gelir buna da "hazmedemiyorsanız alkışlayın" kardeşim der...adam yol yaptı daha ne yapsın der...
    Çünkü söyleyecek bir şey yok ki.
    Adam çalınan oyları mı yazsın burada.
    Adam ötv yi mi yazsın burada ( ki kendisi de ödüyor bu vergiyi haberi yok sanırım, ya da çok zengin olmuş bunlar yüzünden halinden memnun)
    Adam iş bulamaz suriyeli yüzünden ama hala alkışlar, bunu mu yazsın ( ya da işverendir de bir türk yerine üç suriyeli çalıştırıyor ve memnundur halinden)
    Adam satılan devlet mallarını mı yazsın
    Adam Varlık Fonunu mu yazsın
    Adam "danışmanlık ücretlerini " mi yazsın
    Adam kapanan fabrikaları mı yazsın
    Adam 13 puan olan işsizliği mi yazsın
    ...ne yazsın ya "adam"?

Yazık ki hala bu seçimi, bu sistemi, bu kişiyi savunuyorsunuz.
    Bakın net şekilde yazıyorum buraya.
    Bu sistemi ve bu kişiyi savunanlar ya bu işlerden nemalanıyordur ya cennete gitme hayali kuruyordur ya da gerçekten saftır ve temiz duyguları suistimale uğramıştır.
    Bunun daha başka açıklaması yok.

YAHU KOSKOCA.....YSK...."Öyle olması gerekiyordu" diye bir açıklama yapabilir mi?
    Hadi BUNA CEVAP VERİN Tayyip sempatizanları..!

Sayfa 757/774 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •