Saglik Bakanı : Ocak ayında vaka sayısı 5-6 bin iken bizim günde ortalama 100’e yakın yoğun bakıma giren hastamız olurdu. Şimdi vaka sayısı 54-55 binlerde... Yoğun bakıma giren hasta sayımız 300... Entübe olanlar da 100’den 300’e çıktı. Vaka sayısı 9 kat artarken, yoğun bakım ve entübe olan hasta sayısı üçte bir artıyor.
Evet ben bu yukaridaki pariteyi anlamıyorum ,bir kere doğrusal değil bu vaka sayısı ve hasta sayısı , bu vakalar hasta değilse gerçek tehlikeli hastalık oranı yüzbinde 600 , yani yaklaşık 200 kişide 1 kişi dünya 2. siyiz ve vaka olarak tanımlanan sayının 200 de 1 i entube oluyor . PCR testi döngüleri ve sistemi vaka sayısını olduğundan yüksek gosteriyor tezi bu oransallikla daha manidar geliyor yani vaka 9 kat artacak hasta sayısı 3 kat artacak ya önceki oran ya sonraki oran yanlış bu sonuç nasıl bilimsel olur ???
Birkaç yıl önce bana da çkıyordu bu moonstar videoları.
Fetö yerine "gülen cemaati" diye bahsettiklerini görünce "kanalı önerme" dedim gitti.
Çok da iyi kamufle olamamışlar![]()
İtalya Başbakanı Draghi, Cumhurbaşkanı Erdoğan a yönelik şu ifadeleri kullanmıştı:
Türk Cumhurbaşkanı Erdoğan ın davranışına kesinlikle katılmıyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan ın davranışını paylaşmıyorum. Uygunsuz bir davranış olduğunu düşünüyorum.
(Avrupa) Komisyon Başkanı Von der Leyen in maruz kaldığı aşağılanmadan dolayı çok büyük üzüntü duydum. Bu noktada yapılması gereken değerlendirme, onları kendi adlarıyla çağıralım, bu diktatörlere iş birliği yapmak için ihtiyaç var.
https://www.mynet.com/son-dakika-ita...i-110106780673
İtalya Başbakanının açıklaması beni de rahatsız etti. Sanki biryerlere yaranma çabası içinde. Gerçekten hadsiz bir açıklama.
İtalyada sürekli başbakanlar değişiyor. Birkaç ay sonra bunun da adını hatırlayan kalmaz.
Yer İmleri