Originally Posted by çıtak bırak endeks şortlayacaz... vallahi deli bir hesabım var bekle Endeks burdan bir çıkış yapar gibi......sonra sert vermelerini bekliyorum......ytd.
Originally Posted by TIFIL ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORAR boşuna dememiş ATALARIMIZ. bence parayı konuşmuyoruzki.. ziraat yada jeoloji fakültesinden mezun birinin nasıl olurda denizbankta hemide en zengin şubesinde müdür olunur.. sonra zengin dediğimiz insanların aklını sorguluyoruz benim açımdan diyim en azından.
Originally Posted by EMLAK ne mal insalar var yaw.. 1 koyup 5 alacaz diye çantayla para vermek nedir. Adamların eline Bankanın kapı gibi Antetli A4 kağıdını vermişler daha ne olsun ..iş garanti sıfır sıkıntı
Originally Posted by EMLAK parayı konuşmuyoruzki.. ziraat yada jeoloji fakültesinden mezun birinin nasıl olurda denizbankta hemide en zengin şubesinde müdür olunur.. sonra zengin dediğimiz insanların aklını sorguluyoruz benim açımdan diyim en azından. Heç kafan basmıyor. Hakan Ateş yeni evlendi muhtemelen bu kız da terfiyi Hakan Ateş bekarken etti.
Originally Posted by bahriyeli Adamların eline Bankanın kapı gibi Antetli A4 kağıdını vermişler daha ne olsun ..iş garanti sıfır sıkıntı pastanede mi ... neyse ne.. geçmiş olsun diyelim..
saat 16:00 a kadar vaktimiz var... karar verilecek o zamana kadar
Originally Posted by EMLAK parayı konuşmuyoruzki.. ziraat yada jeoloji fakültesinden mezun birinin nasıl olurda denizbankta hemide en zengin şubesinde müdür olunur.. sonra zengin dediğimiz insanların aklını sorguluyoruz benim açımdan diyim en azından. Mühendislik nosyonu finans alemlerinde çok geçerlidir. Bankacılık eski bankacılık değil..
Originally Posted by EMLAK vereceksen hemen ver dayı... short aça aça olmayan imanımız gevredi. tahminimce sağlam alacak altın vuruş yapıp bugün. yataya bağlar.. sonra kağtlar yeniden karılır.. nasıl iyi mi böyle dayıııı 883800 den şortları flatlemek lazım... biraz maliyet iyileştirmek üçün
Forum Rules
Yer İmleri