Originally Posted by
selimtogrul
Kredi olarak malda yakalananların malını aldılar. Şimdi enflasyon farkı kadar yukarı çekerler.
Bense hala elleşemedim
Sabitlerime. Kıyamıyorum. Maliyet çok düşük kaldığı için artık ilgilenmiyorum bile. Hedef fiyatıma geç geldi. Bende enflasyon kadar daha bekleyeyim dedim bıraktım peşini. Hatta üstada da sordum beklentiler nedir diye ? Sanırım o da benim gibi
gamsız hayat modunda. Trade ettiğim mallardan bişi kalmadı seyirlik duruyorlar. fiyat takibi yapacağım diye bırakmıştım. Geri dönüp ilgilenmem için ilginç gelişmeler olmalı. Yeni bişiler bakıyordum, uzun süreli taşımak için BANTS niyetlenmiştim. deyyus beni almadan yürüdü gitti. Nasip diyelim. Başka bir hikaye arıyorum abi. bulursan haber ediverde bende şey edeyim

Kredili mal taşımak şuan çok zor faizler uçtu gitti, Bntaş aslında iyi firma ama bir türlü fiyatlama yaratamamış maalesef, bende bir ara almıştım bundan 2 sene önce sonra bir hışımla satıp yollarımızı ayırmıştım, sattığım için oraya dönmeyi düşünmem şahsen, birde ben tahtalara aylık grafik açıp şöyle 10-15 yıllık bakıyorum ve bana bankalar hariç hepsi pahalı geliyor, bankalar da bir türlü fiyatlama yaratamamış hisseler endeks olmuş kaç dolar onlar daha sürünüyorlar, kaldıki dolarda eski dolar değil onunda alım gücü düştü aslında biz sadece TL nin alım gücü düşmüş gibi algılıyoruz.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri