Sayfa 758/1044 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Kredi olarak malda yakalananların malını aldılar. Şimdi enflasyon farkı kadar yukarı çekerler.
    Bense hala elleşemedim Sabitlerime. Kıyamıyorum. Maliyet çok düşük kaldığı için artık ilgilenmiyorum bile. Hedef fiyatıma geç geldi. Bende enflasyon kadar daha bekleyeyim dedim bıraktım peşini. Hatta üstada da sordum beklentiler nedir diye ? Sanırım o da benim gibi gamsız hayat modunda. Trade ettiğim mallardan bişi kalmadı seyirlik duruyorlar. fiyat takibi yapacağım diye bırakmıştım. Geri dönüp ilgilenmem için ilginç gelişmeler olmalı. Yeni bişiler bakıyordum, uzun süreli taşımak için BANTS niyetlenmiştim. deyyus beni almadan yürüdü gitti. Nasip diyelim. Başka bir hikaye arıyorum abi. bulursan haber ediverde bende şey edeyim
    Kredili mal taşımak şuan çok zor faizler uçtu gitti, Bntaş aslında iyi firma ama bir türlü fiyatlama yaratamamış maalesef, bende bir ara almıştım bundan 2 sene önce sonra bir hışımla satıp yollarımızı ayırmıştım, sattığım için oraya dönmeyi düşünmem şahsen, birde ben tahtalara aylık grafik açıp şöyle 10-15 yıllık bakıyorum ve bana bankalar hariç hepsi pahalı geliyor, bankalar da bir türlü fiyatlama yaratamamış hisseler endeks olmuş kaç dolar onlar daha sürünüyorlar, kaldıki dolarda eski dolar değil onunda alım gücü düştü aslında biz sadece TL nin alım gücü düşmüş gibi algılıyoruz.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    O zaman yeni hisseleriniz hayırlı ve bereketli olsun hocam
    Ben de Selim gibi yapmıştım takibi unutmayayım diye bıraktıklarıma ekleme yapıyorum hocam.

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Aklıma gelmişken XBANK güzel yerde durmuş. Dikkatle izlemek lazım
    Hocam o koskoca banka tahtaları aslında o kadar sığki inanılmaz, bir karışıklık anında tahtaya müdahale edemedikleri için herşey kabak gibi ortaya çıkıyor, zamanında fiyatları düşükken günlük 100 bin lot aldığımda tahtanın şekli şemali değişiyordu, bir ara foruma yapıştırmıştım Vakıfbank fiyatı 4 TL civarında adam 10 kademeye 20-25 milyon lot satış yazdı kaç kere belki hatırlarsınız
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Ben de Selim gibi yapmıştım takibi unutmayayım diye bıraktıklarıma ekleme yapıyorum hocam.
    Anladım hocam, benim stratejim daha önce söylediğim gibi

5. Hafta bitme di ama durduğu yer pekte güzel sayılmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hocam o koskoca banka tahtaları aslında o kadar sığki inanılmaz, bir karışıklık anında tahtaya müdahale edemedikleri için herşey kabak gibi ortaya çıkıyor, zamanında fiyatları düşükken günlük 100 bin lot aldığımda tahtanın şekli şemali değişiyordu, bir ara foruma yapıştırmıştım Vakıfbank fiyatı 4 TL civarında adam 10 kademeye 20-25 milyon lot satış yazdı kaç kere belki hatırlarsınız
    evet abi. sana ve senin gibilere sattırmak için elinde avucunda ne varsa yazmışlar hatta o zamanda korkmamak gerek demiştim.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Hafta bitme di ama durduğu yer pekte güzel sayılmaz.
    Yanlış bakıyorsun abi. Günlük bakman lazım bence
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

8. Bu bir şey farkettirmez önemli olan haftalıktır, 2. kanal kesikli çizgi altı haftalık kapanışlar yapmaması gerekir.
    Günlükte altına sarkmalar tolerans dahilinde olur o zaman.

Sayfa 758/1044 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •