Sayfa 759/1004 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Ben gerek garanti bbva nin açıkladığı alım rakamınin bugünkü revize rakamı üzerinden hem iş Bankası gibi bazı büyük başların endeks ve sözü geçen hisseler bazında mevcut fiyatlara izin verip satacaklarina ihtimal vermiyorum ancak çok olumsuz yapısal bir karar gelirse başıboş bırakabilirler onun dışında düzeltme olarak kalır zaten bu şöyle bir olay diyelim kasası dolar dolu olan bir şirket var ve dolar bu fiyatta ise ve şirkette dolar doluysa şirketin kasadaki parayla hisse alması piyasa fiyati altında dolar alması demektir .Yani mantık sürü psikolojisi ni er geç bozar.

Not : dairem, arsam varsa çok ihtiyacım olmazsa bugünkü rayicten satmam nasıl sütün fiyatı artıyorsa arabanın vb herşey dengeye gelir ve dolarda da ila nihayi beklemek kazanç olmaz ancak başka bir bakış açısı ile böyle yapilabilinir.

Not tavsiye vb değildir herkesin aklı kendine yeter .

2. topikle alakasi yok ama, aklima Cavucesku ve ailesinin sonu aklima geliyor. Bizim halkimiz Romenlerden dha korkusuzdur. Dayanir dayanir birden patlar ve kontrol edilemeyen bir guc haline gelir. Allah vatanimin ve yurdum insanlarinin sonunu hayiretsin.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bir arkadaş uzun vadeli TL kredi çekip gayrımenkul alsam karlı olurmuyum dedi.Az bişi bu işlerden anlarız diye sorunca ,bakalım bankalardan kredi durumu nedir diye deneme olsun diye akbanktan 5 milyonluk kredi 5 veya 10 yıllık geri ödemeli baktık,banka o kadar para vermiyoruz dedi.Parayı 1 milyona indirene kadar kredi yok dedi,işbanktan denedik o bu çaplı kredi veriyor.Kafam karıştı bazı bankalar konut kredisinde miktar sınırı mı koyuyor bilen var mı arkadaşlar.
    Tüm bankalar kredilere sınırlama getirdi. Hatta bazıları ortam oturana kadar jrediyi sallamaya başladı gibi. Son günlerdevred alan çok kişi duydum
    bir halt olacağı yok.

4. Apple bu sefer güldürmedi.ne lan bu 20 bine 13 mini asdasdda

Gençlik için apple kırmızı çizgidir.

Şaka maka yorumlara bakıyorum forumlarda, ekşide vs 10 mesajdan 8 i iyi ki 3 gün önce 13 almışım, iyi ki pro almışım. Herkes ettiği kardan bahsediyor.

Demek millette para var.

5. Ekim ayında 6000 tl kdv dahil karton almışım. Kayıtları mevcut. Bugün tonu 24 bin tl. 1100 euro + kdv hemde. Tl de değil. Millet üzerine don alamayacak gidip iphone sırasına giriyor şu zamanda.. hemde alayı sabit gelirli..

2001 borsa canlı yaşamaış biri olarak ;

Pamukbank olayından dolayı YKB 1 tl ye yapıştı...
    Garan en düşük 1.25 görüp füze gibi fırlamıştı..
    İşbank 3 tl civarıydı...

2001 deki 0.4x dolar seviyesi içsel değil 11 Eylül saldırıları nedeniyle görülen seviyedir...Galiba normal dibi 0.78 diye hatırlıyorum...

Görüldüğü gibi Bankalar hiç bu kadar ucuz hatta bedava olmamıştı....

Mevcut ekonomik durumum müsait olsaydı Tüm birikimimle kademeli Borsada mala girerdim...Yaşlandık ;alışkanlık , eğlence birazda kazanç olsun die Borsada pozisyonum var...

2002 de seçim kararı alınınca 1 daire parası da ilave ederek tüm parayı borsaya yatırdım..Seçim döneminde para 3 daire parasından fazlaydı...Hala o paraları yiyorum

Bence pazartesi piyasa pozitif açar ve yola devam eder...USD için 17.xx tepe mi yoksa yola devam mı diye soruya benim cevabım eksi faiz devam ettiği sürece dolar yukarı gider....

7. 11 e inse ne olacak.. Ortada TL kalmayacak..

Bu iş asimptod ile sonlanır.

Sonra eksi değerden asimptod la başlarız..

Olay artık singularity..

Sadece dolarda değil ha..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    benim gözümde dolarda durum budur.. istediğin kadar müdahele et set çek.. alıcılar elinde tl böyle saldırıyor..Ek 28030
    Yalniz bu saglikli degil bi yerden sonra tepe basladigi yere doner ama $da oyle birsey sozkonusu degil

Sayfa 759/1004 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •