Originally Posted by
yarımada
Ben bu konuyu tam olarak anlayamıyorum. Acıpayam ilçesine kim gelip sanayi yatırımı yapar? Yatırım yapacak olsa da istediği arsaya sanayi planı yaptırır.Şu an şirketi araştırma aşamasındayım. Şirketin ürettiği ürünün yaygınlığını ve faaliyet alanının genişleme imkanını bilmiyorum ama bu arsayı ancak şirket kendisi kullanabilir diye düşünüyorum.
Şunu da ekleyeyim imar planlarının askıya çıkması ve planın kesinleşmesinin de çok önemi yok bence. Zaten bunun olacağı garanti.
Size buyuk oranda katiliyorum. Sirket karli ve karini artiriyor ama iki husus var bence de sirketle alakali:
1. Acipayam'daki bir ihracat sirketi ne kadar buyuyebilir? Limanlara uzaklik, kararyolu tasima maliyetleri ve katma deger yaratacak bir gelisim surecine girseler nitelikli calisanlari Acipayam'a cekmenin zorlugu..
2. Arsayi kendisi kullanmayacaksa Acipayam'da gelip kim bu arsayi alir?
Sirket ortagiyim bu arada; sadece kendi yatirimima bana benzer bir elestirel bakis gorunce paylasmak istedim..
---------------
Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla
Yer İmleri