Sayfa 76/1012 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Ekşisözlük ;Atilla Yeşilada
    yoksulluktan yoksulları sorumlu tutan dahiyane ekonomist. bu ve özgür demirtaş gibileri muhalif falan değil. kasabalıların inşaat ekonomisi yerine uluslararası sermayenin tefeci ekonomisini savunuyorlar sadece. hepsi patron sevici, hepsi talan ekonomisi yancısı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dolar tavana vurunca Reis ve damadının Londra'ya uluslararası sermayenin temsilcilerinin ayağına koştuğunu hatırlamıyorsunuz tabi. Yeşilada'nın patron seviciliğinin bana zararı yok ama reis ve damat yapıyorsa ki ayaklarına koştuklarına göre seviyor olmalılar, bizim için daha tehlikeli.

Patronları en çok seven zihniyet başımızda, bu milletin a.ına kayacağız diyen patronu ihya eden de bunlar değil mi? Ha diyorsanız a.ımıza koyan patron makbuldür, buyrun tepe tepe sevin. Ama dönüp de önünüze gelen herkesi patron seviciliği ile suçlamayın.

Herhalde size göre makul ekonomist deyince, akla dolar 4.80'den 7.20 tl'ye giderken kafasını devekuşu gibi kuma sokan yandaşlar geliyor. Çünkü tukaka ettiğiniz bu ekonomistlerin görünen tek alternatifi onlar.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2. Bugün yapı krediden gelen sms. Sanırım en uzun vade ve milyon üstü miktar için veriyorlar. Gerçi tenezzül edip bakmadım ne veriyorlar diye.

TL e-mevduatiniz icin size ozel %24,90'a varan faiz oranlari Yapi Kredi'de! Ayrintili bilgi almak icin: https://y.yapikredi.com.tr/lN SMS almamak icin H yazin 4944'e gonderin. yapikredi.com.tr Mersis: 0937002089200741 B016

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Suan oldugu icin bu durumdayiz zaten.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    https://www.milliyetemlak.com/dergi/...kac-konut-var/ o zaman okuyalım doğrusunu öğrenelim.

4.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Bugün yapı krediden gelen sms. Sanırım en uzun vade ve milyon üstü miktar için veriyorlar. Gerçi tenezzül edip bakmadım ne veriyorlar diye.

TL e-mevduatiniz icin size ozel %24,90'a varan faiz oranlari Yapi Kredi'de! Ayrintili bilgi almak icin: https://y.yapikredi.com.tr/lN SMS almamak icin H yazin 4944'e gonderin. yapikredi.com.tr Mersis: 0937002089200741 B016

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    100bin tl üzeri 183gün (180 gün+ tam hatırlamıyorum küsüratı) ve üzeri 24.90 yazıyordu mobil uygulamamda.
    TEB ING saçmalarken yapı kredinin oranı makul.

5. öbür hafta dönüş var dostlar ne önersiniz..az biraz dolares alalım mı yoksa 23-34 den devam mı..saygılar

ben haftaya üç aylık düşünüyorum.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Oranlarda artış var. Stopaj indirimi sonlanırsa merkez eli mahkum o 200 puanı telafi etmek zorunda....Yoksa gene dolara yürü ya kulum derler......Zaten faizin daha da düşeceğini düşünen banka uzun vadeye daha yüksek değil düşük faiz verir....

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Abim sakin ol.
    Sen de lostperson olursun sonra.
    Para her sey degil.
    Kafani toparla..
    Fazla hareket etme bu ara..
    2 tane arka arkaya hata adami sifirlar.
    Syg,
    Serzenişime bakma Dudu ben genel adına zılgıt çalıyorum...
    Ama durumum ,anlattıgımdan farklı degil....
    İsyanım yalan dolanla kayık yüzderenlere....
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

Sayfa 76/1012 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •