Şanlıurfa Belediye Başkanı: "29 kişi hayatını kaybetti, 19 bina yıkıldı"
Şanlıurfa Belediye Başkanı: "29 kişi hayatını kaybetti, 19 bina yıkıldı"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Osmaniye valisi : 5 vatandaşımız hayatını kaybetti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğündeki #deprem sonrasında, an itibarıyla, bölgede;
6’nın üzerinde 3
5’in üzerinde 14
4’ün üzerinde 34 olmak üzere toplam 66 artçı sarsıntı meydana gelmiştir.
BTK : Depremden etkilenen bölgedeki vatandaşlarımızın acil iletişim ihtiyaçları için hatlarına ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlamaları yapılmıştır.
Borcundan dolayı kapalı olan tüm mobil ve sabit hatlar ile sabit internet hizmetleri aktif hale getirilmiştir.
BTK : Aynı zamanda bölgedeki tüm ankesörlü telefonlarda ücretsiz olarak kullanılabilir.
Geçmiş olsun Türkiye.
Günaydın TÜRK MİLLETİ
TÜRK MİLLETİNE Geçmiş olsun.
Hala Maraş tan ve Antepten görüntü yok.
Adana,Diyarbakır,Malatya,Osmaniye haberleri.
Maraş tan görüntülerde gelmeye başladı.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Hatay Kırıkhan’da doğalgaz boru hattında patlama ve yangın meydana geldi / NTV
Tarihi Gaziantep Kalesi, depremde yıkıldı
Yer İmleri