Arkadaş bir şirket karlılığını 5 senedir gıdım arttırmaz mi yaaa... hersene 25 hersene 25... ulan millet uzaya çıktı bunlar hala 25... ıyi ki bir senede 25milyon nasıl kar edilir onu öğrenmişler hedeften gıdım sapmıolar...
Arkadaş bir şirket karlılığını 5 senedir gıdım arttırmaz mi yaaa... hersene 25 hersene 25... ulan millet uzaya çıktı bunlar hala 25... ıyi ki bir senede 25milyon nasıl kar edilir onu öğrenmişler hedeften gıdım sapmıolar...
Sabır taşı olsa catlardi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah aşkına kar eden şirkete yatırım yapmışson daha ne istiyorsun borsanın mevcut verilere göre en uvuzlarından ama tahtası sığ vede spekğlatörüde olmadığından yerlerde sürünüyor
Yalnız düşüşlerde emniyet süpabıdır.alavaksın temettüsü banka faizinden daha yüksektir.daha ne isteyeceksin bu kağıdın arkadaşlaronda daha önce söylefiği gibş tavan olduğunu hatırlamıyorum.satmayıda düşğnmem herkes kendi tercihini yapar.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...439#post745439
HAFTALIK HİSSE YARIŞMAMIZDA YENİ HAFTA TAHMİNLERİNİZİ HEM TOPİĞE HEM LİNKE ALALIM.
bir halt olacağı yok.
CRDFA Solo 2017/6 Aylık NET DÖNEM KARI (ZARARI): 12246328 Yıllık Değ%:2
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
18000 tl yi Enpara ya yatırırsan Kasım'da 18.501 tl almış oluyorsun...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri