XU 100 Günlük mavi kanal orta kesikli çizgi altına sarktı bugün, yataya sarıp toparlayamaz ise altta kahve kanal çizgisi yaklaşık 4.750
Mavi kanal alt bant 4.600 civarı.
Selim hocam kuraklık var öyle bol bol duş falan almayalım![]()
Endeks zaten anlamsızca çıkıyordu şimdi aynı anlamsızlıkta düşüyor, demek ki planları bu şekildeymiş, malum piyasadan biraz nakit çıkarmıştım bir ay önce belki yakında geri sokarım yada günlük vur kaç denerim diye düşünüyorum![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Koskoca endeks yine devre kesti Allah'tan SPK dün izliyoruz diye mesaj attı birde o mesaj olamasa ne olacak acaba
Bu arada yetkisiz ve etkisiz bir kurumun msjına piyasa böyle bir tarafıyla cevap verir...
Bir miktar tepki olursa diye alım yapacağım artık şansıma (: tabi eşleşme düşük fiyattan olursa, yoksa almam...
Yer İmleri