Sayfa 760/1044 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Değerli başlık sakinleri.

Bakın resmi tekrar atıyorum. Kuru yer kalmayacak şekilde olacak diye de not düşüyorum Lütfen itina gösterelim. Bakın son desteklerdeyiz ona göre

Cami hocası benim karşı komşum, bende sela sını okutturayım bari.

2. XU 100 Günlük mavi kanal orta kesikli çizgi altına sarktı bugün, yataya sarıp toparlayamaz ise altta kahve kanal çizgisi yaklaşık 4.750
    Mavi kanal alt bant 4.600 civarı.

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

Bakın resmi tekrar atıyorum. Kuru yer kalmayacak şekilde olacak diye de not düşüyorum Lütfen itina gösterelim. Bakın son desteklerdeyiz ona göre

Selim hocam kuraklık var öyle bol bol duş falan almayalım

Endeks zaten anlamsızca çıkıyordu şimdi aynı anlamsızlıkta düşüyor, demek ki planları bu şekildeymiş, malum piyasadan biraz nakit çıkarmıştım bir ay önce belki yakında geri sokarım yada günlük vur kaç denerim diye düşünüyorum
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

XU 100 Günlük mavi kanal orta kesikli çizgi altına sarktı bugün, yataya sarıp toparlayamaz ise altta kahve kanal çizgisi yaklaşık 4.750
    Mavi kanal alt bant 4.600 civarı.
    Ellerinize sağlık hocam,

Bu kanal kaç aydır güzel çalışmış inşallah bu defada çalışır yoksa sizin karşı komşuya iş düşecek
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

6.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

Üstad , bofa , citi , doçe , phillip bunlar hep abdesttiz abdestsiz dolaşıyor , bu kefereleri ne yapacaz denize mi atsak
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Üstad , bofa , citi , doçe , phillip bunlar hep abdesttiz abdestsiz dolaşıyor , bu kefereleri ne yapacaz denize mi atsak
    Bu iyi fikir abi.

....
    Biz yok demiyoruz.ara verelim. Sadece biraz nefes alalım. sonra gene devam etsinler sorun yok. bünye alıştı artık
    BİST100 çok bozdu. Öyle böyle değil.

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

8. Koskoca endeks yine devre kesti Allah'tan SPK dün izliyoruz diye mesaj attı birde o mesaj olamasa ne olacak acaba

Bu arada yetkisiz ve etkisiz bir kurumun msjına piyasa böyle bir tarafıyla cevap verir...

Bir miktar tepki olursa diye alım yapacağım artık şansıma (: tabi eşleşme düşük fiyattan olursa, yoksa almam...

Sayfa 760/1044 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •