Sayfa 762/1044 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Koskoca endeks yine devre kesti Allah'tan SPK dün izliyoruz diye mesaj attı birde o mesaj olamasa ne olacak acaba

Bu arada yetkisiz ve etkisiz bir kurumun msjına piyasa böyle bir tarafıyla cevap verir...

Bir miktar tepki olursa diye alım yapacağım artık şansıma (: tabi eşleşme düşük fiyattan olursa, yoksa almam...
    Kapanış seansında kenardaki paranın 1/3 ile alım yapmıştım, sözde piyasayı bozan kararın süresi 28 Nisana uzatılmış, borsa yüksek açacakmış herkes öyle diyor, o zaman bende aldıklarımı yarın geri veririm, düşerse aşağıya yine alış yazdım gelirse 1 kurşun daha atmış olurum (:

Tabiki alışların hepsine zincir satışta yazılı, yani mal almaya çalışmıyorum sadece domuzdan kıl koparmaya çalışıyorum,

Ana malım sabit duruyor, onları ellemiyorum...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Kapanış seansında kenardaki paranın 1/3 ile alım yapmıştım, sözde piyasayı bozan kararın süresi 28 Nisana uzatılmış, borsa yüksek açacakmış herkes öyle diyor, o zaman bende aldıklarımı yarın geri veririm, düşerse aşağıya yine alış yazdım gelirse 1 kurşun daha atmış olurum (:

Tabiki alışların hepsine zincir satışta yazılı, yani mal almaya çalışmıyorum sadece domuzdan kıl koparmaya çalışıyorum,

Ana malım sabit duruyor, onları ellemiyorum...

Dün aldıklarımı sabah verdim, aşağıya yazdığım alışları sildim, kenarda duran parayı kenarda tutmaya karar verdim, ana mallar sabit duruyor...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. Hayırlısı olsun Lütfü hocam bol kazançlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

XU 100 Günlük mavi kanal orta kesikli çizgi altına sarktı bugün, yataya sarıp toparlayamaz ise altta kahve kanal çizgisi yaklaşık 4.750
    Mavi kanal alt bant 4.600 civarı.

4.600 değdi bakalım filmin devamı nasıl olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun Lütfü hocam bol kazançlar.
    Teşekkürler hocam

Aslında bir kazandım ama portföy çok fena eridi, sadece uzun süredir işlem yapıp heyecan yaşamamıştım biraz heyecan yaşamış oldum o kadar (:

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Selam vermeden geçmek istemedim...

Bir süredir borsadan uzağım. Yine yazılım işine başladım. Çok şükür kolumdaki ağrıları biraz olsun hafifletebildim...

Zamanla çok daha iyi olacaktır. Yaklaşık 2 yıldır proje üretemiyordum. Yeni projeler geliştirmeye başlamam çok iyi oldu...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Selam vermeden geçmek istemedim...

Bir süredir borsadan uzağım. Yine yazılım işine başladım. Çok şükür kolumdaki ağrıları biraz olsun hafifletebildim...

Zamanla çok daha iyi olacaktır. Yaklaşık 2 yıldır proje üretemiyordum. Yeni projeler geliştirmeye başlamam çok iyi oldu...
    Kolay gelsin hocam, kendinizi fazla yormadan yavaş yavaş yapın bir anda bitireceğim derken kolunuza yine zarar vermeyin.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Kolay gelsin hocam, kendinizi fazla yormadan yavaş yavaş yapın bir anda bitireceğim derken kolunuza yine zarar vermeyin.
    Teşekkür ederim Lütfü...

Dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de kendimi kaptırdığım zamanlar oluyor...

Yeni bir şeyler öğrenmek ve bunu hayata adapte etmek çok güzel bir duygu...

Güzel olacak inşaAllah...
    Son düzenleme : T/A; 12-01-2023 saat: 19:19.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 762/1044 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •