Sayfa 762/997 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Bu pudra işi ile ilgili az ama öz bi iki özel satır yazayım....
    2015 yılında çözülüş sürecinin bitmesinden sonra devletin 15 yıl boyunca göz yumduğu PKK nin en önemli finans kaynaklarında pudra işinin üzerine gitmeye başladı...Amaç pudra pazarını yok etmek değildi......çünkü bu pazar hiç bir zaman zaten yok edilemez ve var olmaya hatta büyümeye devam edecektir....Amaç devlet düşmanı Apocuların kontrolunden alıp devlet yanlisi milliyetçi mafya ve çetelerin kontrolüne vermekti...Bu plan epey başarılı oldu..

Ama Apocular kaybettikleri Türkiye hattı yerine bu defa suriye üzerinden uluslararası bir geçiş hattı açmaya başladı....Apocularda bu hamle ile kayıplarını önemli ölçüde telafi etmeyi başardılar.......Apocuların Suriye hattını zayıflatmak amacıyla bu defa devlet doğu sınırlarından pudra taşımacılığına yönelik sıkı denetim ve takipleri gevşetmeye başladı...adeta görmediğim sürece yakalatmam ..Tek şartım PKK ya yardım etmemek, iç tüketime sokmamak...edenide delerim dercesine bir konjoktur oluştu....Hatta devlete önemli istihbarat ve ihbarlar vermek şartı ile bazı Apocular bile bu işe girdiler...Bu zamanda para insana sattırmayacağı bir dava veya değer bırakmaz...

Peker Ağar kavgası pudra işinden ziyade diğer işlerle iligili olan rant, pasta, babalık ve efelik kavgasıdır...Pekerin babalık karizmasını fena çizdiler....Oda bu intikam acısı ile hamle yapmaya çalışıyor..... ama peker işi daha fazla devlete karşı uluslarası bir boyuta dönüştürmeye devam ederse kavganın sonunda fena kaybedecek olan taraf olacağını düşünüyorum..

Süslü Süleyman lafı da iyi oturdu..[emoji846]

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tebrikler Anadolu Efes..
    Yatırım yaparken Roma'nın bir günde kurulmadığını ,trade ederken Hiroşima'nın bir günde yok olduğunu HATIRLA..

4.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Tebrikler Anadolu Efes..
    Vasilije Micić sırplar basketbolda gerçekten çok yetenekli müthiş bir maçtı tebrikler..

5. Belediye secimleri öncüdür. Ne demişti sayın Erdoğan; İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder.

İstanbul'da sayın İmamoğlu milletin oyları ile iki kere seçildi.

Yine Ankara'da teröristleri belediye kadrolarına alacak denilen Mansur Yavaş seçildi. Adam bir de gidip 12 Eylül de idam ile yargılanmis eski ülkü ocakları genel başkanını kendine baş danisman yaptı.

Az biraz eli ayağı düzgün alternatif görünce millet tercihlerini değiştirmeye başladı.

Yaşasa idi mesela simdi ne İmamoğlu'ndan ne de Mansur Yavaş'tan bahseder Piriştina aday olsun derdik.

Ya da yaşasa idi sağ bu halde iken Yazıcıoğlu akp ve mhp den kaçan tüm oyları toplamaya başlardi belki iyip ortaya çıkmazdı.

Doğru düzgün medyası arkasında doğru düzgün sermaye desteği olmayan iyip kısa sürede yüzde 10 u buldu şimdilerde yüzde 15 lerde geziyor.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

6. 90'larda sonrasında da hiç bir zaman bu iş salt PKK'nın elinde değildi....Böyle büyük bir pastayı kimseye tek başına yedirmezler..
    Hatta bu dönem adı geçenlerin bir çoğu o dönemde de ön plandaydı...
    Bu terör örgütünün bitirilmemesinin en önemli nedenlerinden biride budur bence..Ara ara kaç askerin bile bu işe bulaştığına dair haberler hatta bazı dönemler yargılamalar bile oldu...

Bu bölgenin genel kaderidir, burası avrupa pazarı için önemli bir koridor ve köprü görevi görüyor..

ABD'nin bile Afganistan'da neler yaptığı az çok biliniyor...Hatta öyle ki Hollywood bile onlarca filmle bu kirli işleri canlandırdı..CIA eliyle yapılan onlarca kirli ticaretler vs...
    Belkide Afganistan'a girmelerinin asıl nedeni bile buydu, pazarı kontrol edebilmek ve pay alabilmek içindir kimbilir..

Sonuç olarak kim eliyle yapılırsa yapılsın büyük bir suçtur...!

Bu arada Anodolu Efes'i tebrik ediyorum bende, açıkcası beklemiyordum böyle bir başarıyı, final oynamak bile oldukça önemliydi...

7. Günaydin arkadaşlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BOFA,hiç değişmez.Sabah +40 ml. alıcı iken şimdi eksiye geçti.. -8 ml.

Bu gün hisse vadelilerde vade sonu.Genelde son gün hareketsiz olur.

Sayfa 762/997 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •