ortada tek gerçek gözüküyor herkesin iddasınıda tez ini de ...çizgi sini de hani çizip atıyorlarya ..temel inide çöp e attı değilmi sevgili değerli ortaklar değerli yatırımcılar
ortada tek gerçek gözüküyor herkesin iddasınıda tez ini de ...çizgi sini de hani çizip atıyorlarya ..temel inide çöp e attı değilmi sevgili değerli ortaklar değerli yatırımcılar
yazı ve yorumlarım ve grafiklerim ve analizlerim...yatırım tavsiyesi değildir ve yatırm kapsamı dışındadır..ve yatırım niteliğinde değildir.... yatırım yapmak istiyenler...ülkemizin ....yatırım kuruluşlarına ve yatırım uzmanlarına ve resmi kurumlarına baş vursunlar
galiba kendinden bahsediyorsun ...sende iddanı ortaya koy ...çöp oluyormu olmuyormu görelim .....fiyat ..11.90...neyi görüyorsun ...bilançoyu görüyorsn değilmi ..tekniği ve temel i değilmi ...hadi bildiğini ve bilgini ortaya koy da sevgili ortak lar ve değerli yatırımcılar faydalansın......öyle ortaya ....farazi konuşma konuşu yorsanda ...geçerli bi tez koy ....öyle boş salata satmayın
yazı ve yorumlarım ve grafiklerim ve analizlerim...yatırım tavsiyesi değildir ve yatırm kapsamı dışındadır..ve yatırım niteliğinde değildir.... yatırım yapmak istiyenler...ülkemizin ....yatırım kuruluşlarına ve yatırım uzmanlarına ve resmi kurumlarına baş vursunlar
en son ağustos aylarında bu iki yorumu yapmış idim...bu gün banvite gözüm ilişti...hisse çok sert düşmüş görünüyor...en son yorum yaptığımda 16 tl civarlarında idi...banvitin en iyi ciroları ve karları ikinci ve üçüncü çeyreklerde idi..birinci ve son çeyrek ise birbirine genelikle paralel geliyor...
umarım doğru kararlar vermişsinizdir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Patrondan onayi onden al savas dumeniyle aciga satisi yap milleti magdur et. Allah buyuk plani en buyuk olan odur.
iyiki bu yşamın içinde ....şu ..hayal ve hülya denen kavram var ....yoksa hiç çekilmezdi
Aynen ortak, bir daha anladık ki bu ortamda teknik, destek şu bu hava civa... Allahtan sabırlıyımdır, yine uzun bir yol var gibi ömümüzde... Ekleme yapardım buralardan ama inan hiç güvenim yok.. Düşen bıçak tutulmaz. Paniksiz bekleyip göreceğiz... Herşey normal şartlar altında geçerli, bu tarz durumlarda genelde herşey çöp oluyor. LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri