Sayfa 762/880 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 7036 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Rezevler biraz azalmış.
    TCMB'nin Swap haric net rezervi 28.4 milyar dolar,
    Önceki 30.2 milyar dolar.
    Naylon değilse bu değerli TL kuru ile ihracat yüzde 15 artıyorsa, MB enflasyon için doların tepesinde durmaya devam eder gibi geliyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Naylon değilse bu değerli TL kuru ile ihracat yüzde 15 artıyorsa, MB enflasyon için doların tepesinde durmaya devam eder gibi geliyor.
    kızı yurtdısında okutmaya karar verdim.Cunku Dunyada 500. sıradaki Koc Universitesinin yıllık ogrenım ucreti Londradaki 120. sıralamadki üniversiteden daha yuksek.Her yıl enflasyonun uzerinde de artmaya devam ediyor.Bu nedenle kızı Agustosta gönderiyorum.Bu nedenle Sterlin ihtyiacı olustu.Sterlin bulmakta sıkıntı yasıyorum.Doviz kıtlığı olusabilir.
    Cunku herkes döviz bazlı enstrumalara yöneldi .Truzimde egitim de , ueretimde , .....TL ile maliyetlenen hic bir seyin rekabet gucu kalmadı.

YTD.............

3. Tenisçi Zeynep Sönmez Wimbledon Tenis Turnuvasında 3.tura çıkmış.

Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    kızı yurtdısında okutmaya karar verdim.Cunku Dunyada 500. sıradaki Koc Universitesinin yıllık ogrenım ucreti Londradaki 120. sıralamadki üniversiteden daha yuksek.Her yıl enflasyonun uzerinde de artmaya devam ediyor.Bu nedenle kızı Agustosta gönderiyorum.Bu nedenle Sterlin ihtyiacı olustu.Sterlin bulmakta sıkıntı yasıyorum.Doviz kıtlığı olusabilir.
    Cunku herkes döviz bazlı enstrumalara yöneldi .Truzimde egitim de , ueretimde , .....TL ile maliyetlenen hic bir seyin rekabet gucu kalmadı.

YTD.............
    Döviz bütolarının çoğu talep az diye sterllinle işlem yapmıyorlar. Alıp satanlara önceden haber vereceksin sana döviz hazırlasın dşyr. Vanka ile büro arasında tam 1 tl oynuyor. Geçen ben bir miktar satarken talepte bulunanında talebini benim sattığımdan karşılayacaklarını söylediydi çalışanına büro sahibi
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Döviz bütolarının çoğu talep az diye sterllinle işlem yapmıyorlar. Alıp satanlara önceden haber vereceksin sana döviz hazırlasın dşyr. Vanka ile büro arasında tam 1 tl oynuyor. Geçen ben bir miktar satarken talepte bulunanında talebini benim sattığımdan karşılayacaklarını söylediydi çalışanına büro sahibi
    Wise.com, Transfer go, Revolut'la da gönderebilir. Hangileri TR'ye açık şu anda - bilemedim, ama TL koyup ucuz bir kurla GBP yollar İngiltere veya herhangi bir ülkeye. Neredeyse her para birimi geçerli gönderip almak için, düşük kurla.

6. Odemis'te bir orman işçisi yaşamını yitirmiş.

7. Tabandan maas alan Ssk,Bagkur emeklilerine kötü haber.
    En düşük Maaş 16.881 tl değilmiş.

Net: 16.880.98

8.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Rezevler biraz azalmış.
    TCMB'nin Swap haric net rezervi 28.4 milyar dolar,
    Önceki 30.2 milyar dolar.
    Ben öyle düşünmüyorum. Parayı dövize endeksli yerde tutmayı tercih ederim bu altın olur S1 olur. Döviz almam alıp satmada zorluk çıkıyor paranın tek tek gtune başına her yerine bakıyorlar.

Sayfa 762/880 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •