Mahir kardeþ,aklýn yeni yeni baþýna gelmiþ galiba Mücahit Ören'nin ,yatýrýmcýlarýna yaptýðý zalimliklerini ,haksýzlýklarýný,soygunlarýný,ekonomik anlamda þirketlerinde yaptýðý alavereli ,hileli,þaibeli hýrsýzlýklarý ve arkasýnda býraktýðý aðýr ,yüklü zararlara gark edilmiþ maðdur küçük yatýrýmcýlýlarý dahada önemlisi devleti yönetenlerin ve spk'nýn bu soygunlara seyirci,duyarsýz kalýþýný þimdimi gördün be mübarek..Dürüst,merhametli,mert ,doðru insan daima zalimin, zulmün karþýsýnda durur mazlumun,haklýnýn,maðdurun yanýnda yer alýr bizlerede bu yakýþýr..Mücahit Ören ,hýrsýzý,soyguncusu,dolandýrýcýsý,harami baþýnýn 30 yýldýr borsada yaptýðý usulsüz nitelikli dolandýrýcýlýðýný bilmeyen yoktur hala daha çalýyor biz küçük yatýrýmcýlara aðýr maddi kayýplar verdirerek bu bir gerçektir iftira deðildir..Spk ve Cimer'e yüzlerce kez yazdým þikayet ettim ama kimi kimlere þikayet ediyorsun gariban vatandaþý dinleyen yanýnda yer alan çýðlýklarýný duyan Mücahit Ören amerikalýsýnýn kulaklarýný çekecek uyaracak kim var Devlet erkanýndan malesef kimseler yok bilakis ona destek veriyorlar koruyup kolluyorlar..Buradamý baþka bir sitedemi bir arkadaþ bir yorum paylaþmýþtý aynen þöyle anlattý olayý;''cimer'e ve spk'ya mücahit Ören'i þikayet ettim ortakmý çalýþýyorsunuz neden bu bu þahsý uyarmýyorsunuz,dokunmuyorsunuz yoksa berabermi yiyorsunuz dedim'' dedi..Sonra devam etti'' onlarda bana geri dönüþ yapýp gel beraber yiyelim dediler ve dalga geçtiler'' dedi.. Benim ekleyecek fazla bir þeyim yok þaþýrmýþ hayret etmiþ durumdayým..Allah heimizin sonunu hayr eylesin....
Yer Ýmleri