Sayfa 764/1005 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Viop LI

palayı satmaktan başka hiç bir şey memnun etmiyor..
    7 gündür... aynı hikaye..

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    palayı satmaktan başka hiç bir şey memnun etmiyor..
    7 gündür... aynı hikaye..
    Sonraki vadeye bile short açan adamdan ne beklersin. Sanırım dayak uzun sürecek.

3. Geçmişte bunun sıkıntılarını yaşadılar, psikolojiye oynamak en temizi artış oranının 10 veya 20 olmasının fonksiyonel bir farkı yok, TCMB'nin alacağı karar piyasaların seveceği bir karar olacaktır diye ümit ediyorum.
    Endeks tarafında 5150 bölgesi önemli bir destek seviyesi bu bölgeden risk alıp alınan mallar bayram sonrasında kar yazdırabileceğini düşünüyorum.
    PPK tarafında da tabela faizinin %19 seviyesine çıkartılacağını ve borsa tarafında karar sonrası rahatlayacağını bekliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bitcoinin argasında ameriga var.
    Amerigan spk sı SEC alt coinlerin bir kısmına bunlar dijital varlık dedi bu ben bunu her türlü denetlerim demek olarak yorumlandı. POL ADA gibi coinleri nalladılar.
    Aynı SEC ne hikmet ise bitcoine dijital varlık demedi.
    Dese o da düşecekti.
    Bir şekilde amerikan devleti bu bitconun üstüne gitmiyor.
    Artık ne dönüyorsa orda kayıtsız küreksiz. bilemiyoz tabe.
    Rezervuar olarak çalıştırıyor.Fazla para olunca coinleri kullanarak emiyor para azaldı mı oradan sağıyor.Ters de kalanların paraları güzelce süzülüyor filitreden geçiriliyor yeniden sisteme veriliyor gibi düşünüyorum ben

5. Fayız haramdır, viop haramdır, dolar altın biriktirmek haramdır, ey cemaat, sizleri hisse senedi almaya davet ediyoruz. Bırakın kumarı. 😆

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Sonraki vadeye bile short açan adamdan ne beklersin. Sanırım dayak uzun sürecek.
    En garip aracı kurum dağılımlarından birine denk geldim
    6. Ay vadede İş yatırım kapanırken, aklına ne geldiyse tekrar short basmış.
    Yapıkredi de nitekim tekrar shorta dönmüş.
    Hsbc yarının riskini almayarak vade kapatmış.
    Garipliğin en büyük kısmı 8. Ay vadede gerçekleşmiş
    Teb vadede toplamda 17.000 kontrat shortta (nasıl bir insidera erişti merak ediyorum)
    İş yatırım 10.000 kontrat longta.
    Hsbc ise haziran vade shortlarını ağustosa taşımış.
    Verilerden ulaştığım varsayım üzerine şunu diyebilirim ki,
    Teb, faiz kararının beğenilmeyeceği ve piyasanın aşağı geleceği ( gelmesi ) gerektiği konusunda ısrarcı.
    https://twitter.com/BasakIrmak1/stat...67305535258639

7. Hep birlikte FAİZ KONUSUNU irdeleyelim 7-8 gündür endeks düşmekte.
    Faiz artışı için YABANCI kurumlardan analiz değil de sanki reise diretme gibi talep seviyeler geldi bunu sizce kabul eder mi bence tükürdüğünü yalamak adına biraz zor görmekteyim.
    YABANCILARIN istedikleri miktarda bir artış olacağını ben düşünmüyorum bu da ilk anda faiz artışı düşük kaldı diyerek borsada satış getirebilir ama sonrasında bir belirsizliğin daha sonuna geleceğimiz için artık yılın kalanında borsanın bu durumlara alışıp kazandırmasını bekliyorum.
    sizler ne dersiniz ?

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    En garip aracı kurum dağılımlarından birine denk geldim
    6. Ay vadede İş yatırım kapanırken, aklına ne geldiyse tekrar short basmış.
    Yapıkredi de nitekim tekrar shorta dönmüş.
    Hsbc yarının riskini almayarak vade kapatmış.
    Garipliğin en büyük kısmı 8. Ay vadede gerçekleşmiş
    Teb vadede toplamda 17.000 kontrat shortta (nasıl bir insidera erişti merak ediyorum)
    İş yatırım 10.000 kontrat longta.
    Hsbc ise haziran vade shortlarını ağustosa taşımış.
    Verilerden ulaştığım varsayım üzerine şunu diyebilirim ki,
    Teb, faiz kararının beğenilmeyeceği ve piyasanın aşağı geleceği ( gelmesi ) gerektiği konusunda ısrarcı.
    https://twitter.com/BasakIrmak1/stat...67305535258639
    yüksek faiz açıklanırsa bir kısım borsa satışının mevduata gidebileceğini düşünmüş olabilirler. hatta bizzat belli müşterilerinin bunu yapacağını, yapması gerektiğini tavsiye etmiş olabilirler.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 764/1005 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •