Sayfa 764/1005 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Viop LXI

1. Emlak kardeş sürekli aynı örnekleri yazıp durma.Biraz gözlüğün buharını sil öyle bak bazı şeylere.İnsan da dahil hiç bir dişinin rahmindeki yumurtaya erkeğin spermi değmeden bir yavru ortaya çıkıyor mu,oysa ortam müsait.( Benim bildiğim tek istisna Meryem suresi).Erkek tarafından döllenmemiş yumurtadan kuş çıkıyor mu.şimdi çöpten yada insan cesedinden nasıl kurtçuk çıkıyoru anlatıp zaman kaybetmeyelim.Aslında az azıcık düsünseler evrimciler de tanrıyı bulur.Allah her şeyi yoktan var edendir...Bu kadar kudretli yaratıcı şak diye de bir şey yaratabileceği gibi bunu zamana ve koşullara yayarak evrimle de yaratabilir.

evrimde öyle karmaşık birşey değil zaten. en basit doğa yasası.

kendi spermini üreten dişi canlılarda var

varda boşver..

1 değil 1 katrilyon delil göster yine değişmez birşey.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yanlış olan şu yeşil pasaportu sadece memurlar alıyor olsa hiç bir sıkıntı yok.
    Şu anda memurlarbdışında o kadar çok mesleğe yeşil pasaport veriyorlar ki
    Yeşil pasaportlu olupta bir ülkeye gidip orada sıpınma isteyen tek bir memur yok(zamanında tespit edilemeyen kripto fetöcüler hariç)
    Ama özel şirket çalışanları dahil yüzbinlerce sonradan yeşil pasaportlularda gidipte dönmeyenler onbinleri bulmuştur. .
    Avukatlara da verileceğini söylemişti Erdoğan.
    Ve o an salonda bulunan bir zat ellerini patlatacak kadar alkışlamış 32 dişini gösterecek kadar sevindirik olmuş ve bu gösterisi sonunda Büyükelci bilem olmuştu.
    Hey gidi günler!.

4.  Alıntı Originally Posted by ukc Yazıyı Oku
    Uzağa gitmeden devlette işçi memur olanlar 80li 90 lı yıllar tek maaşla nasıl almış evini yazlığını almış didimde Kuşadası'nda site adları hep işçi va memurla alakalı nasıl aldılar çok mu çaldılar
    Çalma kısmını kendileri bilir ama o tarihlerde işçi zaten köleydi,memur uşak,

Rahmetli Kırcaya az malzeme olmadılar,

Ha bana sorarsan, sorma boşver
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Çalmayan kim varki? Toplum zaten ğöçmüş,

ABD de yaşayan yaşlı teyzenin sözleri, beni benden almıştı, türkün en büyük düşmanı türk'tür demişti
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Ecnebiler ı pek sevmezdim ama şimdi veletlere ğidin diyom, hiç olmassa asgari hayatlarında gele ek kaygıları olmaz.

7. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

erdemir forumunda kendi kendime konuştum durdum.

daha bir kaç ay öncesine kadar orası kapalı gişe oynardı

işte borsa tam olarak böyle bir şey.

anlık şöyle: Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır. (2 üye ve 5 ziyaretçi)

ufak 12 long kontratla yarına başlayacağız bakalım.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 764/1005 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •