Sayfa 765/1044 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu konuda biraz hariçten gazel okumak gibi olacak ama birkaç şey söylemek isterim , esasen şahsi kanaatim hakiki dost bulmak en az para bulmak ve çoğu zaman bana gore paradan değerlidir , insan öyle bir duruma düşebilir ki parasını bile kontrol edemeyebilir bu durumda hakiki dostlar yetişir .
    Amcam oz evlatları tarafından bakim evine gönderilmek istendi amcam beni sevdiğinden bir de benim ikna etmemi istediler , durumu aşırı kotu değildi ben müdahale etmem dedim arkadan dava açıp adama vasi olmaya çalışsam mi diye hesap yaparken vefat etti de kurtuldu.Yani insan evladından bile emin olamayabilir vay canına dediği anda ise herşey bitmiş başkalarının eline düşmüş olabilir .
    Bu durumda insanin bir dostlar konsorsiyumu olması ve onların sorunları çozmesi muhteşem olur .
    Bir de alternatif Batman in uşağı Alfred gibi beyaz eldivenli frak giymis bir yardımcının olması ama Alfred de olumsuz ve hastalanmaz değil velhasıl , Allah sonumuzu hayır etsin pek çok bitik insan gördüm Amerikadaki kendini aramayan oğlundan kızından bahsedip yasli halinde boş yapan. Olsa ne olur olmasa ne olur .Allah herkesin kalbine gore ölüm versin .Kimse de benim ailem böyle yapmaz demesin zaten en büyük zararlar em yakınlar ve fazla yedirilen içirilen kimselerden gelir genellikle.
    Fazla ukala ve bilmiş gibi yazdıysam affola.
    Çok doğru tespitler, zaten parasız kalmakta, güçsüz kalmakta, statüsüz kalmakta bizim memlekette hep aynı kapıya çıkıyor, iyi niyetli olmayan kişiler bu anlarda kendini belli ediyorlar..

Sizin anlattığınız benzer durumlar bizim akrabalarda da oldu/oluyor maalesef...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Hayırlı cumalar, bol ve bereketli kazançlar
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Kalmasın Lütfü hocam dost dediğin böyle zamanlar da belli olur.
    Doğrusu tabiki öyle olması hocam, ama bu süreç yaşanırken yıpratıcı oluyor maalesef...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Günaydın gençler hayırlı cumalar

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu konuda biraz hariçten gazel okumak gibi olacak ama birkaç şey söylemek isterim , esasen şahsi kanaatim hakiki dost bulmak en az para bulmak ve çoğu zaman bana gore paradan değerlidir , insan öyle bir duruma düşebilir ki parasını bile kontrol edemeyebilir bu durumda hakiki dostlar yetişir .
    ..
    .

Güzel tespitler bravo.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Hayırlı Hafta Sonları...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta sonu olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Yeniden çalışmaya başlayınca mesâim erken başlıyor...

Şimdilik borsa dışı işlerle ilgili kodlar yazıyorum...

İleride inşaAllah borsa ile ilgili çalışmalarım da olacak...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Yeniden çalışmaya başlayınca mesâim erken başlıyor...

Şimdilik borsa dışı işlerle ilgili kodlar yazıyorum...

İleride inşaAllah borsa ile ilgili çalışmalarım da olacak...
    Kolay gelsin hocam, size birde bahçeli ev alıp, bahçesine bir kaç tavuk koymak lazım işte o zaman her daim erken kalkarsanız

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Kolay gelsin hocam, size birde bahçeli ev alıp, bahçesine bir kaç tavuk koymak lazım işte o zaman her daim erken kalkarsanız
    Kısmet olursa ben de öyle düşünüyorum...

Apartman hayatının kolaylıkları olsa da insanı çürütüyor...

Artık doğalgaz her yerde mevcut. O nedenle ısınmada bir sorun olacağını sanmıyorum...

Sayfa 765/1044 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •