“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu etkinlikte bağış yapmak zorunluluğu yok , isteyen bağış yapabiliyor istemeyen herhangi bir ücret ödemeden sahiplenebiliyor.. Yani bu 11 milyon fidanın hepsi bağışla dikilmiyor . Bunun siyasetle ilgisi yok, devlet bu projeyi başlattı , insanlarda isterse destek için fidan bağışı yapabiliyor ki bana göre durumu olanların desteklemesi lazım.. Siz Destekler yada desteklemezsiniz ama çok faydalı bir proje olmuş, keşke başka gereksiz işlerle uğraşacaklarına böyle şeyleri sürekli yapsalar..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu projeye (gelecegenefes) tabii biz de katıldık ilgili sayfayı tıklayıp 1 fidanın belli bir şehirde belli bir bölgeye dikilmesi için...
Ama acaba reklam için kullanıldık mı diye de düşünmüyor değilim şimdi ? Neyse günahı boyunlarına artık...Biz masum duygularla ağaç sayısı artsın diye katıldık...
Gerçekten yapılırsa/dikilirse bence de desteklenmeli...Ben de www.gelecegenefes.com sayfasından girip destekledim ailecek...
Otizmli bireyin 20-30 kişilik sınıfta diğer çocuklarla birlikte eğitim alması hem otizmli bireye hem de öğretmene zor olur.
Otizmi cok hafif seyreden, robotik bir tarzda da olsa konuşması olan,kendine ve başkalarına zarar vermeyen bir birey ise belki olabilir ama diğer türlü çok zor.
Otizmli birey için ya ayrı bir okul ya da ilkokullarda özel alt sınıf açılmalı.
Konusu geçmişken fikrimi belirteyim dedim.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Yer İmleri