Sayfa 766/1006 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Yani faizler 17 nin üstünü biraz zor görecek bu yıl sonu için demek.

Bu gün vadeli dönüşüm var
    10 gün kadar günlükte bekleyip piyasa oturduğunda vadeli bağlamak düşüncesindeyim

Ha olur ya bizim şark kurnazları sağ gösterip sol vurarsa USD almak için nakitte olmakta yarar var

Kiraz plus

2 Mi kadar 15.75 bilginize..

4. Arkadaslar Akbanktan gecelik oran alan varmi? Is sebeplerinden dolayi bankayla calismak zorundayim ama gecelige %13 veriyorlar. Akbanktan gecelik daha yuksek oran alan var mi? Tutar 1 milyon civari. Tesekkurler

5. Bugün Fiba şubeye giden kardeşim 15 olan kirazın 16 olarak güncellenmesini talep ediyor. Müşteri temsilcisi ile ilişkilerimiz mükemmeldir. kardeşime ekranı açarak tek tek tüm hamleleri göstererek oranı 16 giriyor ekrana kırmızı uyarı ( yetkiyi aştınız ) çıkıyor. 15,50 giriyor yine aynı. Sonra Gn.müdürlüğü arıyor ve '' hatırlı müşteri için neden yapılamadığını, bir yolunun olup olmadığını soruyor '' cevap - Müşterimiz eski müşteri olup, son bir yılda 4 ncü kez kiraz kullanıyor ve son 10 günde zaten 14 den 15 yapılmış. Mümkün değil güncelleme olmaz - diyorlar.

6. Güncelleme olmasa da web fx güzelliği , dolara yüksek faiz vermesi, günlük eft 500 bin tl. ücretsiz olması cazip geliyor. Aktif fx de çok güzel ama doları elden isteyince yan çizmeleri can sıkıyor. En az 2 deneme yaptım ve doları alamadım. Ücretsiz watsap dilekçesi ile başka bankaya swıft yapıyorlar. Bu işlem mesaiden sonra saat 18 den önce bitmiyor ve hoş olmuyor. Bu nedenle şimdilik uzaklaştım.

7. Garanti BBVA'dan SMS geldi, bana özel faiz oranından yararlanarak %13,50'ye varan avantajlı faiz oranlarından yararlanmam için Garanti BBVA Mobile giriş yapacakmışım ya da kampanya koduyla en yakın şubeye gelecekmişim. Oley be, işte faiz dediğin budur :D

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Güncelleme olmasa da web fx güzelliği , dolara yüksek faiz vermesi, günlük eft 500 bin tl. ücretsiz olması cazip geliyor. Aktif fx de çok güzel ama doları elden isteyince yan çizmeleri can sıkıyor. En az 2 deneme yaptım ve doları alamadım. Ücretsiz watsap dilekçesi ile başka bankaya swıft yapıyorlar. Bu işlem mesaiden sonra saat 18 den önce bitmiyor ve hoş olmuyor. Bu nedenle şimdilik uzaklaştım.
    hangi bankada eft limiti ücretsiz 500 000 tl fiba mı aktifbank mı

Sayfa 766/1006 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •