Sayfa 768/1002 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    IJA'yı düşüşlerde tam olarak test etmedik henüz, umarım çuvallamaz.
    herkeste bi ija'yı düşüşte test etmedik muhabbetidir gidiyor yav benmi yanlış hatırlıyorum şizofrenemi bağladım: ) eylül ayı boyunca bist -8 yaptığında ija +8 yapmadımı hocam? şimdi grafiğe bakıyom bakıyom anlamıyom beynim durdu artık..

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Olmaz olmazda eger bir gun sermaye kontrolu soz konusu olur ise bizim fon yatirimlarinin durumu ne olur acaba ? Surekli takip ediyorum ama daha onceki basliklarda boyle bir konu konusuldu mu bilmiyorum.
    Tüm fonlardan uzak durmakta fayda var.!!
    Önceden de bu başlıkta yazdım.!!
    Kediye ciğer teslim edilmez.!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Tüm fonlardan uzak durmakta fayda var.!!
    Önceden de bu başlıkta yazdım.!!
    Kediye ciğer teslim edilmez.!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Fonlara hiç bir şey olmaz merak etmeyin.
    Vadesiz-Vadeli hesabınızdaki paradan daha güvenli.

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    herkeste bi ija'yı düşüşte test etmedik muhabbetidir gidiyor yav benmi yanlış hatırlıyorum şizofrenemi bağladım: ) eylül ayı boyunca bist -8 yaptığında ija +8 yapmadımı hocam? şimdi grafiğe bakıyom bakıyom anlamıyom beynim durdu artık..
    IJA bebekti o tarihlerde, şimdi irileşti ve irileşmeyede devam ediyor, o yüzden ilk günkü performans sürermi merak içindeyim.
    Gerçi hala pek birşey değil ama genede son haliyle bir teste tabi tumamız lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    IPByi mi kast ediyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Fonlara hiç bir şey olmaz merak etmeyin.
    Vadesiz-Vadeli hesabınızdaki paradan daha güvenli.
    Getirisimi garantili????
    Stagflasyon ortamında.!!!
    Fona para yatıranların parası augustos ayı sıcagındaki dondurma gibi erir.!!!
    BüyükResimde tüm fonlardan uzak durmakta fayda var.!!
    Kendime masallar.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Dostum IKP disindakiler cikmadi henuz beklemedeyim

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    tamamdır 22 yi bekleyelim
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    günlük bakıp belli bir sayının üstünde veri elde edince , kanaat oluşturmalı... 40 gün bist ne yapmış ija ne yapmış. ancak o zaman istatistik olarak bi şeyler söyleyebiliriz ki 40 günlük inceleme bile az.... istatistik biliminde incelenen çalışmada 36 kez test istenir... yani öyle işte istatistik olarak anlamlı bir sonuç için en az 36 ... niye öyle ben de bilmiyorum da söylenen sayı 36 ve üstü olmalıdır...
    Allah rahmet eylesin Yaşar Erdinç de bu sayıyı söylerdi hep en az 36 kez test derdi yayınlarında backtest ile ilgili...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 768/1002 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •