-
*euro bölgesi'nde ağustos'ta conference board rastlantısal endeksi %0,1 (önceki %0,1)
*euro bölgesi'nde ağustos'ta conference board öncü göstergeler endeksi %0,5 (önceki %0,5)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*yunanistan maliye bakanı: Ekonomi iyi gidiyor, müzakerelerde çalışan insanlarda güven var
*yunanistan maliye bakanı: Ileriki aylarda sorunlar olabilir ama bunun üstesinden geleceğiz, çözüm bulacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*ab/dijsselblom: Yunanistan maliye bakanı ile programın son fazını görüştük
-
*fed/dudley: Bir sonraki sıkıntılı dönem için faiz düşürme konusunda daha fazla alan olmalı
-
*ecb/draghi: Ortak para politikamızdan yumuşak geçiş görüyoruz
*ecb/draghi: Euro bölgesi toparlanması hız kazandı
-
*ecb/draghi: Konjoktürel ayarlama yapılıyor, sürdürülebilir ekonomii için hala yapısal sorunlar var
*ecb/draghi: Ecb sabırlı ve dirençli olmalı
*draghi: Kurda son dönemde yaşanan volatilite izlemeyi gerektiren bir belirsizlik kaynağı
*ecb/draghi: Iç piyasanın desteği ile gelecek toparlanma önemli
*draghi: Istihdam piyasasında kayda değer gelişme yaşanıyor
*ecb/draghi: Euro bölgesi ülkelerinde ve sektörlerde ekonomik genişleme kapsamlı şekilde sağlam
-
*çin'de ağustos'ta conference board rastlantısal endeks -%0,3 (önceki %0,8)
*çin'de ağustos'ta conference board öncü göstergeler endeksi %1,1 (önceki %0,9)
-
*meksika'da temmuz'da ekonomik aktivite endeksi yıllık %1,0 (önceki %2,5)
*meksika'da temmuz'da ekonomik aktivite endeksi aylık -%0,7 (önceki %0,5)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri