Sayfa 77/802 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 609 - 616 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Arkadaşlar.. Hayırlı ramazanlar...
    Şimdi siz bir yatırım fonu kuracaksınız..
    Şiketleri ucuza satın alamaya yada ortak olmaya çalışacaksınız.
    2-3 milyon dolara bir fabrika alacak ve ya bu şirketi kara geçirip kar payı alacak yada şirketin tüm imkanlarını ortaya çıkarıp,daha doğrusu allyıp pullayıp satacaksınız..
    Acsel i aldılar..
    acsel şahlanırsa onlar kazanacak batarsa onlar kaybedecek..

2.  Alıntı Originally Posted by İncome expert Yazıyı Oku
    Arkadaşlar.. Hayırlı ramazanlar...
    Şimdi siz bir yatırım fonu kuracaksınız..
    Şiketleri ucuza satın alamaya yada ortak olmaya çalışacaksınız.
    2-3 milyon dolara bir fabrika alacak ve ya bu şirketi kara geçirip kar payı alacak yada şirketin tüm imkanlarını ortaya çıkarıp,daha doğrusu allyıp pullayıp satacaksınız..
    Acsel i aldılar..
    acsel şahlanırsa onlar kazanacak batarsa onlar kaybedecek..
    walla onları bilmem de, olay aynen senin dediğin gibi oldu sayın ortak, "allayıp pullayıp sattılar" bize o kesin. eskiden para bizim elimizde kağıtlar onlardaydı, şimdi para onlarda kağıtlar bizde... yatırım tavsiyesi değildir. sakın benim sözlerime bakıp yatırım yapmayın, kol gibi zarar var bende:halay:

3. işallah herkes zararını kurtarır..

4. Fiyatın çok düştüğünü ve olumsuzlukların çoğunun fiyatlandığını düşünerek , bugün kredili mevduat hesabımdan 3500 TL. çekerek 3,36 TL. den 1000 Adet ek alım yaptım.1 ay sonra , bu çektiğim paraya yaklaşık 110 TL. Faiz ödeyeceğim. Bakalım , 1 ay sonra hisse 3.47 TL. olup da paramı amorti edecek mi. Not`: Daha önce aldıklarımın maliyeti 3.90 TL.
    Son düzenleme : By Akıl; 07-05-2019 saat: 21:43.

5. Bu hisseden bende sürekli alıyorum. Şimdiye kadar 4,70 üzerine oturmalıydı.

6.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Fiyatın çok düştüğünü ve olumsuzlukların çoğunun fiyatlandığını düşünerek , bugün kredili mevduat hesabımdan 3500 TL. çekerek 3,36 TL. den 1000 Adet ek alım yaptım.1 ay sonra , bu çektiğim paraya yaklaşık 110 TL. Faiz ödeyeceğim. Bakalım , 1 ay sonra hisse 3.47 TL. olup da paramı amorti edecek mi. Not`: Daha önce aldıklarımın maliyeti 3.90 TL.
    sayın by akıl, doğru zamanda doğru karar vermişsiniz:wave: umarım karlı bir gün olur sizin için, an itibarıyla 3.47 oldu.

7. yanlız çok acayip şeyler oluyor, 3.49 dan pat diye 3.43 e düşüyor, sonra yine 3.49 oluyor filan, spek konuşturuyor wallahi, umarım gel gel yapıp yine ele vermezler.yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by yavuzas Yazıyı Oku
    sayın by akıl, doğru zamanda doğru karar vermişsiniz:wave: umarım karlı bir gün olur sizin için, an itibarıyla 3.47 oldu.
    Keşke dediğiniz gibi , doğru zamanlama yeteneğim olsaydı. 4,55 den satmadığım hisseler, 3,33 Leri gördü. 10.000 hissede bu , 12000 Lira , zamanlama hatası zararı , demektir.Dün, 3,36 TL. den aldığım 1000 Tane hissedeki pozitif durum , beni kurtarmaz.

Sayfa 77/802 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •