Sayfa 77/540 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 609 - 616 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

2.  Alıntı Originally Posted by deeplara68 Yazıyı Oku
    Herkese iyi akşamlar , arkadaşların isteği üzerine fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.yukarıda 22.02.2017 tarihli paylaşım var sonrasında 2 olay oldu ve bizlerin bilanço beklentileri değişti :
    1-Enis beyin açıklamaları varken yinede acaba diyerek vermezken VOLKAN ÖZSÖKMEN yönetime katıldı , peşi sıra da açıklamaları geldi, ardından enerji haber e demeç veren enis bey ( burada önemli olan şu piyasanın oyuncuları sizi yanlış yada uçuk bir düşüncenizde tefe koyarlar feci şekilde dalga geçerler , dışarı çıkamazsınız ) aynı hedefleri tekrarladı işte o zaman bu paylaşım değeri kazanmaya başladı.
    2- ENDONEZYA FABRİKASI sipariş karşılamaya başladı, CEZAYİR BETON KÖŞK TRAFO FAB. komple yenilendi ve donatıldı.
    3- Yurtdışından siparişler bir anda çoğalmaya başlarken yeni ÜRÜNLER GAMI satışa sunuldu.
    yurt dışı siparişlerindeyse can alıcı olan ÜRDÜN dü haberi hatırlayın :
    Ürdün Elektrik Dağıtım İdaresi (EDCO)'ne 1500'e yakın dağıtım transformatörü ve 200'e yakın orta gerilim metal clad hücre sevkiyatı gerçekleştirecek.
    dagıtım 8 kısaca)trf. adeti ortalama 20.000 tl.dir 1.500*20.000 = 30.000.000 tl. 200 * ortalama fiyatı 12.000 tl = 2.400.000
    kısacası kdv dahil 35-37.000.000 tl. lik sipariş. bakın KUZEY AFRİKA-İSPANYA-FİNLANDİYA-FRANSA-IRAK vs. vs. demiyorum daha
    burada sorun şudur siparişin teslim TARİHİ !

ilginç mesela dagıtım şirketlerine yurtiçi OCAK AYINDAN BERİ DEV MOBİL TRAFOLAR satılıyor 1 haber bile bu konuda yok ?...
    belirsizlik bununlada bitmiyor daha 2 gün öncesinin haberi olan TÜNEL KAZICI haberi araştırın 1 kazıcıda ÖZEL YAPIM RMU 10 ADET TRAFO KULLANILIYOR, SADECE O DA YETMİYOR DESTEK OLARAK YAKINA MOBİL TRAFO DA GEREKİYOR.Ankara metrosunu mesala bizim çok iş yaptığımız GÜRİŞ yapıyor.
    Bu haberler bizim bilanço beklentimizi 8.500.000 kar dan 10-20 arasına kadar çekti. yıllıkdaysa 70-120 arasına götürdü, ilginç olanı zemin kar rakamı olan 70.000.000 u rahatlıkla geçeceğine inanıyorum. o da yıllık cironun 350.000.000 tl yi bulması demek açıkcası kademeli yükselişle çok hatta çok rahat geçeceğine inanıyorum.
    herkese saygılar ve bol kazançlar diliyorum.
    buradaki paylaşım benim şahsi görüşlerimdir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Paylaşım için teşekkürler.seni takip ediyorum başkalarının dalaşmalarına takma.Yola devam inşAllah.Saygılar.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Maşaallah***

4.  Alıntı Originally Posted by camc43 Yazıyı Oku
    Maşaallah***
    Aynen öyle.

5. Herkese merhaba bugun Konya Yunak ilcesinde 2MW gucunde bir gunes enerjisi santrali ziyaret ettim. Kullanilan beton koskler Ulusoy Elektrik e aitti. Her bir MW icin 1 beton kosk bir de ana dagitici beton kosk var. Civarda 4 tane daha GES var. Ortaklara selamlar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : kaptanoglu; 12-05-2017 saat: 16:40.

6.  Alıntı Originally Posted by kaptanoglu Yazıyı Oku
    Herkese merhaba bugun Konya Yunak ilcesinde 2MW gucunde bir gunes enerjisi santrali ziyaret ettim. Kullanilan beton koskler Ulusoy Elektrik e aitti. Her bir MW icin 1 beton kosk bir de ana dagitici beton kosk var. Civarda 4 tane daha GES var. Ortaklara selamlar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    👍 .. Size de selamlar..!

Sayfa 77/540 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •