Borsada küçük yatýrýmcý kalmadý, hepimizi ezdi geçtiler...
Venus_V3_5070 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada küçük yatýrýmcý kalmadý, hepimizi ezdi geçtiler...
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Yok..ben burdayým. Ezilmedim. .
Emmim sayesinde artýk bykytrmci oldum.[emoji23][emoji4]
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DoðanZADE kckytrmcý günaydýn...
[emoji2] [emoji2] [emoji2]
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Sessiz ve derinden ...usul usul...
@karahanager
Dyhol'u yüzlerce yatýrýmcýsýyla birlikte yuttu ya laa
Azami tasarruf milli þiarýmýz olmalýdýr.
M.Kamâl ATATÜRK
Davanýn Konusu
Tüm aktif ve pasifi bir bütün halinde "devir alýnmak" suretiyle Þirketimiz bünyesinde birleþen ve tasfiyesiz infisah etmek suretiyle sona eren Doðan Yayýn Holding A.Þ'nin, 06.08.2014 tarihinde gerçekleþtirilen Olaðanüstü Genel Kurul Toplantýsý'nda, Gündem'in 5'inci maddesinde görüþülerek onaylanan mezkur Birleþme Kararý'nýn iptali talebi ile açýlan dava
Þirketimiz bünyesinde gerçekleþen birleþme iþlemi sonucunda, tasfiyesiz infisah etmek suretiyle sona eren Doðan Yayýn Holding A.Þ'nin, 06.08.2014 tarihinde gerçekleþtirilen Olaðanüstü Genel Kurul Toplantýsý'nda, Gündem'in 5'inci maddesinde görüþülerek onaylanan Birleþme Kararý'nýn iptali talebi ile açýlan ve muhtelif tarihlerde Þirketimiz tarafýndan kamuya yapýlan açýklamalar ile sürekli güncellenen dava süreçlerinde, son olarak yapýlan temyiz baþvurusunun da Yargýtay tarafýndan Þirketimiz lehine red edilmesi ve ilk derece mahkemesinin kararýnýn onanmasý neticesinde, bahse konu hukuki süreç Þirketimiz lehine sonuçlanmýþ ve karar kesinleþmiþtir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/783564
22.08.2019
Yabancý takas
%41,02
Yer Ýmleri