Bu kadar düşük tansiyon da zarar.... gibi..
5.49 ..... ?
olmamalı beaaaa!
Bu kadar düşük tansiyon da zarar.... gibi..
5.49 ..... ?
olmamalı beaaaa!
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Sayin selka haftasonu malum merkez baskani degisikliginden sonra dolarda alim yerleriniz degistimi?
İbrahim bey youtube da videolarim var. Buaraya pek yazamiyirum. 2 hafta ōnce usd 1,kademe 5.59 TL den alinir 5,78 de satilir ve de 5.91 geçilmedikte yeni bir fiyatlama sōz konusu değildir demiștim. Hatta 5.58 de video çekmiș ve 1,kademe usd aldim demiștim. Dün kisa vade 5.78 den aldiklarimi sattim. 5.59 yine olursa yine alirim. Șimdilik bekleme modu sanirim, 5.69 olduk. Bodrum da tatilde okduğum oçin fazla yazamiyorum. Malum bașlikta sanirim usd uçucak kaçacak muhabbeti tam gazdir. Chp Akp siyasetide diz boyudur. Ne diyeyim kimi izleyip nereye yazi yazacağiniz size kalmiș. Bol kazançlar...
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nedeb 5.78 den sattim çünkü usd in 5.91 i kisa vade geçip yeni bir fiyatlamaya gireceğine inanmiyorum....
Ben 2 ay ōnce borsa 84000 de vakifbank i 3,40 dan alin dediğimde bana gülüyordunuz. Vakbn da magma ya kadar gōmülmüș Selka, diye ha ha yazikariniz var. Bulayim mi o zamanki yazilari. Neyse uğrașamam. Merak ediyirsaniz siz bulun. Tatilde uğrașamayacağim.. Siz akp chp ye devam...
Yer İmleri