Sayfa 77/375 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 2998 madde; 609 - 616 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1. Acı gerçekleri kabullenemiyoruz. Bildiğim kaç kere söylediğim şey, Düşüşe Trade başladımı işte böyle oluyor.

Madem o kadar kafa yoruyorsun sende spekle hareket etsene değilmi? 133.50 de dip diye sayıklarken yarım saatte 128.50 oldu. Yani lot başına 5 TL daha kayıp! Bunu geri alırmı? Hiç sanmıyorum. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Abi, kendi aklımla hareket ederim, ama tesadüfen sanatcı bir abinin Kozal canlı yayını izledim, daha doğrusu birisi link verdi izledim. Orada diyor ki, her yerden rezerv haberi gelecek, 138 liradan malı isterseniz bana verin hemen alayım diyordu. Şimdi aklıma geldi 125 den alsam bu sanatcı abimize satabilirmiyim. Bu piyasa ben biliyorum diyeni affetmez.
    İyi niyetli söylemiş olsa bile iki cambaz bir ipte oynamaz diye bir deyiş var. Yani hem aynı zamanda bütün Türkiye malda, hem de o malı birileri götürecek.. Yok öyle bir dünya. Bütün Türkiye Kozal'ı konuşuyor. Bütün ky 50-100 binlik ne kadar alabiliyorsa aldı. 130-140 derken 155'lere kadar mallandırdılar herkesi. Şimdi izliyoruz.

Mallandırdılar derken, duyum vs. değil. Bunu gördüm. Nice emeklinin 100-200 binlik aldığına, her ortamda konuşulduğuna şahit oldum. Bu insanların borsayla alakası da yok. Kozal'ın ödenmiş sermayesi ne kadar, kaç madeni var, durumu ne diye sorsan hiçbir fikirleri yok.

Şimdi o halde.. Erler meydana. İnsan yiyeni görüyoruz sahnede. Herkes dansını yapıyor.
    ...

3. zaten doğru dürüst beklentisi olsa bu hareketleri yapmaz. Ben kendi takvimime göre genel kurul, mahkeme vsyi bekliyorum.Olmazsa zaten aşık değiliz ampülcülerin gazladığı kayyumlara.

4. [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    İyi niyetli söylemiş olsa bile iki cambaz bir ipte oynamaz diye bir deyiş var. Yani hem aynı zamanda bütün Türkiye malda, hem de o malı birileri götürecek.. Yok öyle bir dünya. Bütün Türkiye Kozal'ı konuşuyor. Bütün ky 50-100 binlik ne kadar alabiliyorsa aldı. 130-140 derken 155'lere kadar mallandırdılar herkesi. Şimdi izliyoruz.

Mallandırdılar derken, duyum vs. değil. Bunu gördüm. Nice emeklinin 100-200 binlik aldığına, her ortamda konuşulduğuna şahit oldum. Bu insanların borsayla alakası da yok. Kozal'ın ödenmiş sermayesi ne kadar, kaç madeni var, durumu ne diye sorsan hiçbir fikirleri yok.

Şimdi o halde.. Erler meydana. İnsan yiyeni görüyoruz sahnede. Herkes dansını yapıyor.
    Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 5 bize bir size şeklinde hareket ediyor deyip durdum en baştan beri.

Böyle 10 , 100 milyonları götürüyor adamlar boru değil hal böyle iken Kitlelerin gözü önünde kağıdın ismi zikrediliyorsa elbette bir Çapanoğlu aranır. Kaldıki Zirve ve sonrasında olanlarda gözümüzün önünde.

6. Aslında kaba hesapla 5 bize 1 size şeklinde hareket ettiğine göre normal bir trend olsa örneğin 2 onlara 1 bize şu anda kağıt % 250 primli olurdu. Bu yönden bakacak olursak olaya..

7. O değilde para var bizde diye bu Bank of Amerika Meryll lynch tahtayı ele alıyorsa tüm herşeyin sorumlusu O değilmi?!

Yani sadece bizim kozal da değil epey kağıtta etkin galiba bu BOA! Bir nevi BIST virüsü gibi bir şey. Olaya olumlu baktığımdan şimdiye kadar kötü algılamadım ama Twitter'da epey tepki koyan vardı bu gün sert biçimde..

8. haydaaa!!!

140 lara kafa atmış mıdır diye bakayım dedim ama...
    128 e düşmesi abartılı olmuş.
    hatta, önce aşağı yapar sonra koparsa diye 132 de alışlarım vardı.

tatsız bir şaka gibi

Sayfa 77/375 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •