Sayfa 77/381 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 3041 madde; 609 - 616 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben başkası gibi bilgi saklamayı sevmem dostum...bana verilen ve emanet edilen sırları hariç bildiğim ve duyduğum ne varsa forumda paylaşırım...bilgi paylaşıldıkça çoğalır inanışındayım...fayda görenler bana dua etsinler yeter...bana ve aileme...hanımım sağlığı çok da iyi değil...duanız ilaç gibi gelecektir...

hepinize bol kazançlar diliyorum...satıp gidenlere de afiyet şeker olsun..herkes nasibi kadar kazanacak...bakalım kime ne kadar nasip olacak ???
    Ben sahsen sayenizde kazandim su son 1-2 haftada, oncesinde sizi tanimiyordum o nedenle 1-2 hafta dedim. Sizinki tuyo verir gibi degil, nitekim kendim arastirip aklima yatmadan hicbir hisseyi almam, bir hissenin temelini, sektordeki gelismeleri vb aciklayarak bilgi verdiniz. O yuzden ben size dua ediyorum, esiniz icin de ozellikle ve ayrica dua edecegim.

2. sn keko
    Allah şifa versin

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben başkası gibi bilgi saklamayı sevmem dostum...bana verilen ve emanet edilen sırları hariç bildiğim ve duyduğum ne varsa forumda paylaşırım...bilgi paylaşıldıkça çoğalır inanışındayım...fayda görenler bana dua etsinler yeter...bana ve aileme...hanımım sağlığı çok da iyi değil...duanız ilaç gibi gelecektir...

hepinize bol kazançlar diliyorum...satıp gidenlere de afiyet şeker olsun..herkes nasibi kadar kazanacak...bakalım kime ne kadar nasip olacak ???
    Allah şifa versin abim

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

Allah şifa versin bir an önce inşallah.

5. benim hanım hastalığı bu forumlardan gelen nazarlar ile oldu arkadaşlar...yine bu forumlardan gelecek dualar ile iyileşeceğine inanıyorum...o yüzden de iyiliğimizin dokunduğu arkadaşlardan kalben ve samimi olarak dua rica ediyorum...başka da herhangi bir maddi bir şey istemiyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Allah şifa versin sayın Keko inşallah bir an önce eşiniz sağlığına kavuşur
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

Geçmiş olsun. Allah sana, ailene sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsin.

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    benim hanım hastalığı bu forumlardan gelen nazarlar ile oldu arkadaşlar...yine bu forumlardan gelecek dualar ile iyileşeceğine inanıyorum...o yüzden de iyiliğimizin dokunduğu arkadaşlardan kalben ve samimi olarak dua rica ediyorum...başka da herhangi bir maddi bir şey istemiyorum..
    ALLAH(c.c) şifa versin

Sayfa 77/381 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •