Originally Posted by Bailing endeks 395.000 ereğli kalkmıyor ahahahahaha ne kadar ilginç dayı Suyun içinde kaldık dayu
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Suyun içinde kaldık dayu pzrtesi anahtarları kim bırakacak dayı film bitmese keşke napacaz hafta sonu hahahahahahah
reis dayı haftasonu çuvalcıdan çuval al bi kaç tane anahtarları nereye koyacak market
Originally Posted by dva glaza Peki bankalar güncelde bu kuralı nasıl katakulli edeler.? ____________________________________________ Katakulli ne demek: TDK ye göre katakulli kelimesi ise şu anlama gelmektedir: - Yalan dolan, oyun, tuzak, düzen YTD Bazı bankalar bu işleri yapıyorlar. Bu bankalar incelenmeli,çok büyük cezalar verilmeli. YTD
Originally Posted by Bailing pzrtesi anahtarları kim bırakacak dayı film bitmese keşke napacaz hafta sonu hahahahahahah Memedabi biste nükleer atsalar sağ kalan hamam böcekleri long açar.. O biçim sirayet etmiş..
Memento mori
Originally Posted by Bailing pzrtesi anahtarları kim bırakacak dayı film bitmese keşke napacaz hafta sonu hahahahahahah Biliyon vobda beni asla ütemezler dayu, evirip silkerim çevirip silkerim Şaka yaw vob yabmayın batarsınız. Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Originally Posted by Zaf.Dogu Memedabi biste nükleer atsalar sağ kalan hamam böcekleri long açar.. O biçim sirayet etmiş.. aynen dayı 2013 de de isviçre merkez bankası hisse aliyordu emme endeks 90 bindi o zaman şuan 395.000 karda isviçre
SPOT kapanış, bu hafta BofA hep sattı ama satışlar da iyi karşılandı,
Forum Rules
Yer İmleri