yakısıklı prensim uzmedi uzmezzzzz. . . . . hayırlı haftalar . . . . . . .
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Bahane ararsan cok.... Kimse ayranım eksi demiyor. Kağıt cıkmıs yuzde 3 4 sat.... Yokkkk illa tavan tavan gidecek diye beklemeler....... Arkadaşlar adam iki gunde yuzde 5 kılcıksız vermiş (almasını bilene) siz hala bahanelerdesiniz... Neyse bereketli bir gündü. Mehmetciğim yine verdi harçlığımızı...
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Yok.... Öyle olmadı.... .. 12.9x posta neden? Bir iki seans önce holdinglerin hareketini incelersen yuzde 3 gibi bir yukarı yapmışlardı. Bu abimiz harekete katılmamıştı dun o hareketi yaparken endeks dönunce çak gitsin dedim. Alma konusuna gelince işc ve aselsan devre kesince tribune cıkıp bakmak daha iyi olur dedim. İyiki demişim. Anlatma zorunluluğum yokdu ama olayı yazmak istedim....
sn zigana hayat nasipten ibarettir. Ama arada dikkatli olmakta bizim vazifemizdir.
Saygılarımla
Yer İmleri