Sayfa 77/270 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 2160 madde; 609 - 616 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    mehmetim kızdı tahtaya mal geldi. . . . . tırtıklayalım o zaman )))) ben bu herifi cok seviyorum yahu
    Kuti gelene mali verip gönderiyor. Bizde aldık ama aldıkça aşağı verdi. Sonumuz hayır olsun artik

2.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Kuti gelene mali verip gönderiyor. Bizde aldık ama aldıkça aşağı verdi. Sonumuz hayır olsun artik
    kein prob. bucim guzel eksi burda da sıkıntı yok. . . . . . hayır isteyelim hayır olacaktır.. . . bedduaya gerek yok. . . .
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

3. yakısıklı prensim uzmedi uzmezzzzz. . . . . hayırlı haftalar . . . . . . .
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

4.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    yakısıklı prensim uzmedi uzmezzzzz. . . . . hayırlı haftalar . . . . . . .
    Endeks bırakmadı ama her zamanki taktik. Endeks çıkarken bekle tam yükselişe başla endeks şişkin olsun satış ye ve bahaneyi endekse yükle.

Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Endeks bırakmadı ama her zamanki taktik. Endeks çıkarken bekle tam yükselişe başla endeks şişkin olsun satış ye ve bahaneyi endekse yükle.
    Kaleminize sağlık sayın zigana, hiç değişmez… artık kurtmanmıdır başka birimidir taktik değiştir ya alıştık artık bunlara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Bahane ararsan cok.... Kimse ayranım eksi demiyor. Kağıt cıkmıs yuzde 3 4 sat.... Yokkkk illa tavan tavan gidecek diye beklemeler....... Arkadaşlar adam iki gunde yuzde 5 kılcıksız vermiş (almasını bilene) siz hala bahanelerdesiniz... Neyse bereketli bir gündü. Mehmetciğim yine verdi harçlığımızı...

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Bahane ararsan cok.... Kimse ayranım eksi demiyor. Kağıt cıkmıs yuzde 3 4 sat.... Yokkkk illa tavan tavan gidecek diye beklemeler....... Arkadaşlar adam iki gunde yuzde 5 kılcıksız vermiş (almasını bilene) siz hala bahanelerdesiniz... Neyse bereketli bir gündü. Mehmetciğim yine verdi harçlığımızı...
    Reis 13 den boşaltin degilmi. 12.50 de geri almaya başladın. Bunu bir kere olsun yapamadık. Tavan beklentimiz yoktu nötr kapatsa yetecekti.

8.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Reis 13 den boşaltin degilmi. 12.50 de geri almaya başladın. Bunu bir kere olsun yapamadık. Tavan beklentimiz yoktu nötr kapatsa yetecekti.
    Yok.... Öyle olmadı.... .. 12.9x posta neden? Bir iki seans önce holdinglerin hareketini incelersen yuzde 3 gibi bir yukarı yapmışlardı. Bu abimiz harekete katılmamıştı dun o hareketi yaparken endeks dönunce çak gitsin dedim. Alma konusuna gelince işc ve aselsan devre kesince tribune cıkıp bakmak daha iyi olur dedim. İyiki demişim. Anlatma zorunluluğum yokdu ama olayı yazmak istedim....
    sn zigana hayat nasipten ibarettir. Ama arada dikkatli olmakta bizim vazifemizdir.

Saygılarımla

Sayfa 77/270 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •