Sayfa 77/1004 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sadece kuş var saydıklarından 277.500
    Desene birini ıskalamışım
    Tüpü neden kaçırdığını tahmin edebiliyorum, 158 görmüş olsaydı kesin alırdın

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senin eşşek 158-159 görme ihtimali var bugun yarın.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Desene birini ıskalamışım
    Tüpü neden kaçırdığını tahmin edebiliyorum, 158 görmüş olsaydı kesin alırdın
    Tüpü dün kaçırdık dün burada senle yazıştık 162 lerdeyken 158-159 gelecek demiştim 159.700 yaptılar bofanın topa girmesi ile bam bam yukarı aldılarnasip işi bu işler bozkurt dayağı bile nasibin varsa yiyorsun sıkıntı yok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Arbitraj fonu vade sonunda toparlar deniyordu ama çok da öyle olmamış gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tüpü dün kaçırdık dün burada senle yazıştık 162 lerdeyken 158-159 gelecek demiştim 159.700 yaptılar bofanın topa girmesi ile bam bam yukarı aldılarnasip işi bu işler bozkurt dayağı bile nasibin varsa yiyorsun sıkıntı yok
    Aynen üüüle sindoma abi, nasipten ötesi yok
    dün akşam pazarı mal masatı kaptırdık diye üzülüp duruyodum, cuma namazından soona ekrana bi baktım kıpkırnızı olmuş ortalık hemen tüpümü geri aldım o sırada tahtacı baktı malı kapıyorlar hemen fiyatı yükseltti
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    dün akşam pazarı mal masatı kaptırdık diye üzülüp duruyodum, cuma namazından soona ekrana bi baktım kıpkırnızı olmuş ortalık hemen tüpümü geri aldım o sırada tahtacı baktı malı kapıyorlar hemen fiyatı yükseltti
    tüpü sıkı tut..

suyun içinde hep lazım. başkan gelecek diyolar :D

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    tup te dolar bazlı grafında ortalamalar aşağı dikti tl bazlı 159 altı günlük kapanışlarda dikkat et.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Sizin hisselerde de oluyor mu bilmiyorum tahtaci bakıyor alıcı müşteri çok fiyatı yukarı çekiyo, alanlar yüksek fiyattan alsın deye, tersi durumda da tahtaci bakıyor satıcı müşteri çok fiyatı düşürüyor, satanlar ucuzdan satsın deye
    Sanırsam bizi düdükleyen bu tahtacilar oluyo
    Fiyatlar zırt pırt değişirmi yahu, bu nasıl bi yaman çelişki
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tup te dolar bazlı grafında ortalamalar aşağı dikti tl bazlı 159 altı günlük kapanışlarda dikkat et.
    Sıkıntı yok sindoma abi, bende de sepet var
    Yüzde 40 gramaltın
    Yüzde 40 fiziki dolar
    Yüzde 20 borsada takılıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 77/1004 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz