Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
günaydın iyi haftalar
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: (En düşük emekli aylığı zammına ilişkin) 10 Bin TL olarak öngörülen asgari ödeme tutarını da 12 bin 500 liraya*yükseltiyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Sokağa, pazara, çarşıya kulak tıkayan bir iktidar olmadık, olmayacağız, 22 yıllık süreçte insanlarımızı enflasyona ezdirmedik, aynı şekilde devam edeceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
15 temmuz olunca iktidar ve çevresi havaya giriyorlar,darbeciği kim önledi Atatürkçü subaylar,ödül olarakta uzun onları görevden men etti 2'ci kısım olarak yobaz kısımın yolunu açtı,20 temmuzda ise kendi darbesini yaptı,galiba kendisini akıllı sanıyor![]()
Vergiler akp lilere gidecek . akp iktidarı tam bir kara delik oldu ve TÜRKİYEMİ vergi cehennemine çevirdi.artı birde kayıp kaçak yok hesap işletim yok bu yok şu ücretleriyle etrafımız doldu.Vatandaşı boğuyorlar ve ÜLKEM'den kaçırtırmaya çalışılyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Burada 1 araba fiyatına dışarıda 2,5 araba alınabilmesi
Maaşların oraların 5 ila 10 da birine olması
Çinliler bile ucuz işçilik için buralara gelmesi.
Stratejik çinlilere burada 300 milyar dolarlık yatırım yaptırıp.batının oyununu bozabilmek bunun içinde bopçulardan en önce kurtulunmalı muhalif geçinenlerde bile bopçu çok.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri