BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sayın sindoma haklı.Bende kademeli olursa FED gibi daha iyi olur kanaatindeyim.Artırdık bitti hadi dağılından ziyade.FAİZ ARTIŞI SÜRECİ ne girildi adım adım gidecek (ne adım belirsiz tabi) piyasa üzerinde daha kontrol etkisi yapabilir.
Nacizane viop da ters ve sert hareketler gelebilir.Bildiğiniz bütün teknik temel analize ters .Basıp çekebilir çekip basabilir.Çekip daha da çekebilir basıp daha da basabilir.Kumar olarak görmeniz lazım bugün kü hareketleri.Kumar parası olarak görüp bir yana pozisyon alınabilir.Kumar olacak sada bari aklın mantığın herkesin dediği yönün tersine poz alın.![]()
Aynen öyle.. Hem sezon avantajı var. Hem de bugün gene para ziyaretine gidildi malum bölgeye...
Toplantı metni de biraz derli toplu olursa pşyasa dinginleşir.
Kkm yi de düşününce dolara serbest uçuş izni vermezler.. Sonuçta uzun süredir eğer isterlerse kuru baskılayabileceklerini de gördük..
Kademeli faiz artışı olacak. Ve beklentiyi bu yönde yaparak sözlü olarak ta bunu dile getirecekler.
Selâm olsun çocuklarımızın Türk bakışlarına...
ekgyo yön belli eder mi acaba?![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri