Elbet uyuşmasın sn ekserji.dogrular böyle bulunur.aksi durumda tüm doğruları ben biliyoruma döner olay.o durumda da ayrıcalıklı iki durum var ancak yaratan ve aptallar her şeyi bilir.
Elbet uyuşmasın sn ekserji.dogrular böyle bulunur.aksi durumda tüm doğruları ben biliyoruma döner olay.o durumda da ayrıcalıklı iki durum var ancak yaratan ve aptallar her şeyi bilir.
Misal yılların borsacisiyim.borsadan erken çıkıp altına gümüşe erken geçtim.kardan yuzde elli zarar yazdık.e doğaldır.o zamanki doğru oydu.sonuca bakarsak tamamen yanlış hareket oldu.ama finansal piyasaların doğası da bu zaten.dogruyu bilmek yetmez zamanı da bileceksin.
Aslinda burdaki durum risk ile alakali. Erkan Oz'un de dedigi uzere risk olarak siralanirsa bitcoin gumus ve altin olarak gidecektir. Tabi volatilite (kar zarar) de bitcoin gumus ve altin sirasi ile olacaktir. Tercih kisinin tercihidir.
Erkan öz o todex midir nedir o kurumla anlaştıktan sonra çok değişti.maalesef artık hakkında farklı düşünüyorum.hakkinda daha fazla yazmak istemiyorum.eski videolarını onlarca kez ders gibi defalarca seyrederdim.o videolarin hatrına daha fazla yazmak istemiyorum.artik takip etmiyorum.
Normalde altının fiyatlamasında dolar yerine kendi paramız kullanılsaydı 20 yılda 6 misli artmıştı.
Aslında dandik bir yatırım ama işin içine paramızın dolar karşısında değer kaybı girdiği için güvenli liman haline geliyor
Bu durum bizim için böyle ama dünyanın çoğu için böyle değil.
Vivatrader'a geçmiş 1-2 sayfada bahsetmiş katılıyorum.
Fazla anlamlar yükleyip, komplo teorileri ile karmaşık hale getiriyoruz.
Ytd
Ben altin da 1970 rallisi benzeri bir ralli beklediğimden yatirim yapıyorum.altinin olayı daha başlamadı.
Son 20 yildir altinin yatay gitmesi onumuzdeki yillarda yatay gidecegi anlamina gelmiyor.. Sadece pandemi doneminde trilyonlarca dolar para basildi ve basiliyor. Son yillarda basilan paralar sonunda sinirli varliklarin fiyatini arttiracaktir diye dusunuyorum.
Yer İmleri