Sayfa 772/2317 İlkİlk ... 27267272276277077177277377478282287212721772 ... SonSon
Arama sonucu : 18533 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Deli Çavuş
    @delicavus_nth_
    Yakında görüşeceğiz...
    @erefefik

2. Abd yapımı F-16 satın alma anlaşması başarısız olursa Türkiye Rus yapımı Su-35 savaş uçağı satın almayı düşünebilir.
    -İsmail Demir
    Savunma Sanayii Başkanı
    @erefefik

3. Ali Dag
    @AliDag57978059
    ·
    11s
    İran'da mollalar yurt dışına kaçıyormuş
    inşallah o yurt dışı Türkiye Cumhuriyeti değildir.
    @erefefik

4. https://mobile.twitter.com/Demokratl...18449633095682

The Democrat*
    @Demokratlik
    Erdoğan: %40,4 - %46,5 :İmamoğlu
    Erdoğan: %38,2 - %49,8 :Mansur Yavaş
    Erdoğan: %42,3 - %44,0 :Kılıçdaroğlu

Anketlere göre Erdoğan'a sırasıyla İmamoğlu %6, Yavaş %12, Kılıçdaroğlu ise yalnızca %2 fark atıyor. Anketlerde en fazla "kararsız" ve en az "fark" Kılıçdaroğlu'na ait...
    İmamoğlu'nun belediye başkanlığı başarısız. Hep tatildeydi.

Mansur Yavaş başarılı ama konuşamıyor. Sadece Beypazarı Belediye Başkanlığı var. Şuan böyle bir fark olsa da seçim sürecinde, Tayyip Ağam ezer geçer onu. Mansur Yavaş kameraların önünde çok hata yapacaktır. Bilgi, birikim hiç yok.

Kılıçdaroğlu 11 seçim kaybetti. 12. Seçimi kazanabilir. Bunun şartları, Hdp'yi bu şekilde yanında tutmalı. Ama Iyi Partiyle de ittifakın içinde kalmalı. Akşener'in son konuşmasına bakmayınız, şayet 6'lı masayı şimdi dağıtsaydı ciddi oy kaybederdi. Fırsatını bekleyecek, Hdp'ye dayandıracak, pundunu bekleyecek. Seçimden sonraya, yani ilk turdan sonraya bile kalabilir. Ilk turda her parti kendi adayini cikarabilir.

Tayyip Ağam çok daha şanslı. Seçimi kaybettikten sonra bile CB olabilir. Fakat ben Tayyip Erdogan ile devam edilecegini hiç sanmıyorum.

Kim ne derse desin, belirleyici olan dış dinamik olacaktır. Meral Akşener veya Hulusi Akar'dan biri CB olacaktir.

Bunun bir gostergesi olacak. Bir seçim kampanyası sırasında, referandum muydu şimdi hatırlayamadım,Tayyip Agam:"Ben Sunniyim, Kilicdaroglu Alevi, Demirtaş Zaza" diye propaganda yapmişti. İşte bu çok tehlikeli bir söylemdi.

Tayyip Agam bunu bir daha yapmadı. O referandum olmak ya da olmamak seçimiydi. O seçimi kazanmak zorundaydi.

Şuanda da böyle bir söylemde bulunmuyor. Sayet bulunursa, secimi kazanmaya, bir donem daha CBligina gidiyor demektir. Bulunmazsa gitmeyecek demektir.

Bu dönemde en tehlikeli söylem budur. Tayyip Agam bunu yapmayacak ve adam gibi kenara çekilecektir.

Tayyip Agam memlekete faydası olmuş, bu memlekete çivi çakmış, çok değerli bir liderdir.

Allah razı olsun...
    @erefefik

5. Suriye ile Türkiye arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi konusunda görüşmeler devam etmiyor.

Türk devleti Suriye'deki en büyük engel.

- Faysal Mikdad | Suriye Dışişleri Bakanı
    Kılıçdaroğlu'nun tek şansı bu konudur.
    @erefefik

6. Madonnanin Zencisi🇺🇦🇰🇿🇹🇼🇰🇬
    @madyaglizencisi
    ·
    2s
    10 puanlık soru

HDP dedi ki “Biz 6’lı masanın adayı kim olursa olsun destekleyeceğiz ama tek şartımız var. Pervin Buldan’ı Milli Savunma Bakanı yapacaksınız, başka birşey istemiyoruz”.

6’lı masa bu teklifi kabul etmeli mi?
    @erefefik

7. Haber Gündem
    @haber_gndm
    ·
    20d
    ABD New York'ta Ermeni diasporası Paşinyan'ın konvoyunu protesto edip "hain" sloganları attı.
    @erefefik

8. Gençleri kısır siyasetleri için çantada keklik görenlere en güzel cevabı siz (gençler) vereceksiniz.

— Cumhurbaşkanı Erdoğan
    @erefefik

Sayfa 772/2317 İlkİlk ... 27267272276277077177277377478282287212721772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •