Sayfa 773/1006 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ABD rahatsız olmuş...yanılmıyorsam bu adam aynı zamanda ABD vatandaşı...
    Ona,buna ajan , ölçü kaçtı...
    Nereye kadar devam edecek , bu içeri almalar?

STRATEJİK ORTAKLIK masaya yatırılacakmış..

2.  Alıntı Originally Posted by ARDT Yazıyı Oku
    aslan yattığı yerden belli olur misali.109300ün üstünde hele bir yatsında görelim.
    Hocam bu işlere benden daha kafanız sardığını biliyorum acaba renkler yer değişene kadar beklesek mi ?

Ben SANAL TAKILDIĞIMDAN Gerçek işlem yapanların kafasını karıştırmıyorumdur heralde ?

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ABD rahatsız olmuş...yanılmıyorsam bu adam aynı zamanda ABD vatandaşı...
    Takas yapılabileceğini mi düşündüler acaba?

4. İşin komik yanı büyük şeytan artık Türkiye'ye seyahat yasağı yayınlıyamıyor.

5. ABD'deki Homeland Security uygulamalarının aynısı uygulanmalı ..

Türkiye'nin güvenliğine ve menfaatlerine tehdit oluşturan bütün unsurlar imha edilene kadar devam ...

6. Bazen beni seven dostlar soruyor; Her GÜN daha da iyi olmayı Nasıl BAŞARIYORSUNUZ ?
    Çünkü Benim SANAL yaparak bu işi çözeceğimden umudum var diyorum ...

RABBİM insanların itibarından bişi kaybettirmesin

Bir gün değil her gün fedakar olmak lazım ancak o zaman saygı ve itibar kazanırız.

Alıntı Originally Posted by hissenetuser Yazıyı Oku
    ABD'deki Homeland Security uygulamalarının aynısı uygulanmalı ..

Türkiye'nin güvenliğine ve menfaatlerine tehdit oluşturan bütün unsurlar imha edilene kadar devam ...
    AYnen öyle olmalı!!

önce zarrab ve çağlayandan başlamalı diyecektim ama neyse, abd bizim yerimize imha işini devralmış...

8. Gözaltına alınan Osman KAVALA sol söylemli sermayedar ve liberal bir vatandaştır. Zamanın da Baskın Oran VB kişilerle birlikte AKP ve FETÖ değirmenine çok su taşımıştır. 2011 refarandumunda yetmez ama evet hareketinin ön saflarında yer almıştır. Kendisinden hiç ama hiç hazetmem..

Bu arada Gerçek ajanlar konusunda iktidarın pek bir şey yaptığını söylemek mümkün değil. Taraf gazetesinin esas yönetmeni Yasemin Çongar dır. Hürriyetin eski Vaşington temsilcisi. rahat rahat dolaşmaktadır. yardımcısı Ahmet Altan tutuklu..

Sayfa 773/1006 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •