Kendi ekranımda değilim 1-2 saat sonra büroya geçicem ,
ozaman özl den gelen 1-2 soru cvp lamaya çalışırım.
kolay gelsin
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Borsacı hayalperestdir.
Borsacı parasının artacağını düşünmez,katlayacağını düşünür !
Baba tarafı has çoban çoban dediğin diker gözü gökyüzüne uçar gider hayal alemine.
Ana tarafı 7 göbek denizci diker gözü mavi denize ,dalar derinlere
Neden borsacı olduğumu bu şekilde açıklıyorum.Aileden gelen mesleki yatkınlık.
Denizde uzunsüre kalınca burnunun dibine adam düşse göremezsin(sürekli maviye bakma algıyı bozuyor anca turuncu kontrast renk giyerse).çarçkçiysan da bağırsa duyamazsın(makina dairesi gürültülüdür.dayıma napan diyorum pamuk tıkıyorum kulağıma diyor.).
not:çorlu çerkezköy hadımköy ? ne tarafdasınız sn yemekci abim?
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
0.9850 ni altına stop koyar , eurusd yi longlarım. bana ne abi yaaaa ben kendime bakıyorum ... bana ne oğlum... ben abi hayatımı yaşıyorum. fıstık gibi hayatım var. her an kamasutra modunda hazırım bana ne abi yaaa bana ne
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
beyoğlu tepinirken , ağlar karacaahmet .... bana ne yaaaa fıstık gibi hayatım var bana ne yaaa
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri