https://www.hisse.net/topluluk/showt...91#post6635791
*Bozkurt : 8.269,31 tahminin mi Bozkurt ???
not:Bu tahminse cumaya kadar geçerli diye not aldým.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
para yönetiyorsan gergin olduðun zamanlar olur ,
seni tebrik ne zaman ettim hatýrla
cuma günü yukarý pozisyon beklediðimi sende aþaðý pozisyon beklediðini 1 jeton attýðýný yazdýn vur kaç yapýp çýktýn 2.83 benim takip ettiðim bant dolar bazlý üstü günlük kapanýþlarda stoplos yukarý alýr devam ederim.
grafýda o zaman paylaþýrým hafta sonu görüþümü zaten yazdým .
BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hayat hoþ gerisi boþ
bak hele... bilmesek neyse
https://www.youtube.com/watch?v=RUzu2OVusXw
önce bi berbere git, þu kaþlarýný falan düzeltir, çok sinir bozucusun
(tam seni tasvir etmiþler abi, her izleyiþimde seni anýyorum )![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
[QUOTE=sindoma53;6634949]Geldik yazalým bari dün profesyonel 3 analistle ve kendi dostlarýmla gün içi istiþareler yaptým kendimizi iyi resetledikKKM den çýkan paralarýn %70 mevduata geçtiði söyleniyor geri kalan eurobont,döviz diye daðýlýyor.Faiz borsanýn yanýnda belli bir süre alternatif olacak , çoðu analist bile kararsýz durumda önümüzdeki 3 ay için bilançolarda bozulmalar olup olmayacaðý takip edilecek.
hafta sonu konuþulan konulardan Tuncay beyden bir alýntý paylaþayým .
Bu hafta sonunun en çok konuþulan konusu Torba Yasada yer alan ve Döviz cinsinden ihraç edilen menkul kýymetlerden saðlanan gelirler ve döviz cinsinden açýlmýþ hesaplardan saðlanan faiz gelirlerin ’de yapýlacak vergi oranlarý ile ilgili hükümler. Sonda söyleyeceðimi baþta söyleyeyim Borsa’da olumsuz bir etki beklemiyorum. Burada Cumhurbaþkanýna %15 olan vergi oranýný %40’a arttýrma yetkisi veriliyor. Burada öncelikle þunu söylemek gerekiyor. Bu konu döviz cinsinden saðlanan menkul kýymet ve faiz gelirleri ile ilgili. TL cinsinden varlýklarla ilgili deðil. Bir diðer konusu mevcut yasada zaten Cumhurbaþkanýna 1 kat yani %30’a çýkarma yetkisi veriliyordu. Bu rakam %40 olmuþ. Son olarak döviz cinsi gelirlere vergi oraný artacak diye yorum yapmak yanlýþtýr. Önceden de yükseltme yetkisi vardý, bir deðiþiklik olmadý. Eðer vergi oraný artýrýlýr ise o zaman yorum yapýlýr. Döviz Mevduat hesaplarýna oluþacak bir talebin önüne geçmek, TL hesaplarý daha fazla teþvik etmek, Þirketleri’nde TL cinsi menkul kýymetlere yaptýrým yapmaya yöneltmek amacýyla bir sopa göstermek amaçlandýðýný düþünüyorum. Borsa üzerinde vergi oraný fiili olarak artýrýlmadýkça olumsuz etki beklemiyorum.
Diðer bir konu Mehmet þimþek seçimden sonrayý adres gösterdi , bu süre içinde önümüzde bilançolar var , ayrýca dýþarýda geçen günde yazdým teknik olarak trend baþlama hazýrlýklarý mevcut ,Aralýkta pýst 100 7400-8500 arasý gider gelir , sonra bilanço dönemi 3.05-3.10 dolar beklentim oradan kar satýþlarý piyasa Mehmet þimþeðin verdiði seçimden sonra adresi canlý tutulmaya çalýþýlýp belli bir banta aralýðýnda gidip gelecekdir , likilite az olduðundan belli tahtalarda sert aþaðý yukarý hareket göre biliriz bu dönem içinde.
bizim görüþlerimiz bu yönde.[/QUOTE]
iþaretlediðim bölge hafta sonu bunu yazmýþým bozkurt
BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yer Ýmleri