Sayfa 776/1001 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Geçen hafta akşam 19:50'de dosya hazırlanmış.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    22.30 da gelmişliği var
    Benim baktığım günlerde kabaca 19.00-20.00 arası geliyordu, o yüzden geç kaldı diye düşünmüştüm, demek ki rastgele yayınlıyorlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. BDDK başkanı var olan varlığa ortaklık çok bir anlam taşımıyor dedi. Oradan ben çok anlamlı bir şey beklemiyorum. Siz de tahsisili sermaye artışı yapın paranız da boşa gitmemiş olur diyebilirler.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Burası uzun vadeli temettü topiği olmuşta benim haberim yokmuş .

Teminatın 4 te 3 ünü kaybetmiş olarak sizler adına sevindim kimse yakalanmamış bu sert düşüşe tebrik ederim herkesi .

Aslında kendi her zaman uyduğum kurallara riayet etmedim gece poz taşıdım ilk defa vadeli gece açıldığından beri .

Buda bana iyi bir ders oldu şu anda pek yok ama çağrı vardı onu hep uyarırdım yapma diye bu kez hataya kendim düştüm .

Sezgilerim ve teknik konusunda bu hataya düştüm çünkü saldırmayacağını düşünüyordum ama yanıldım .

kalın sağlıcakla
    Çok geçmiş olsun Sayın Pscyokinesis,
    Umarım toparlarsınız.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Dostlar spottaki xu30 hisselerinin tutarsal olarak % kacini teminat gosterebiliyoruz ? O teminatla spottaki kagidin vadelisini almaya izin var mi ?

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun. Beş kagidim var hepsi tabanda kapadı.neyse ki tekrar yerlerine geri gelirler ama vadeli bizim sığ borsada sıkıntı. Yarın düzelir ins.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sana da geçmiş olsun .

Kasa yönetimim çok kötü olmadığı için batmadık çok şükür iki ay geriye gittik ona yanıyorum stratejimi bozmak aslında en çok sinirlendiğim olayda aslında

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Temettü işini anlamıyorum.Zaten temettü kadar hisse düşüyor.Herkes EREGLİYE bakıp ,ah keşke geçmişte şunu yapsaydık ,diyor.

Mesela hükümet değişti ve bankalara üvey evlat muamelesi yapmayan iktidar geldi..ve xbnk/xsanayi (bir zamanlar 3,5

ken şimdi 0,5 lerde) normale bile gelse onlar yıllarca ralli yaparken sanayi yerinde kalabilir.Buna kim dayanır...veya yıllarca hisseniz yerinde sayabilir..

benim hisse anlayışım, al 5-7 ay sonra sat ve uzun zaman ara ver(5-6 ay)

şu olmalı ,temettü için uzun zaman alacaksan bile hisse belli dipleri yapınca almalıyız.
    Haklısınız. Ama temettücüler de stres olmuyor. Çoğu zaten hisseyi bedavaya getirmiş ya da çok düşük maliyete indirmiş. %10-15 az kazandım çok kazandım diye bakmıyor.
    İlaveten karlılık ve temettü verimi yüksekliği ilerisi için de hisse fiyatlarında yükseliş olacağı öngörüsü yaratıyor.
    Tek handikapı çoğu hissede olduğu gbi yabancı satışı.
    Ben de taşıyorum bir kısmı sabit lot, bir kısmı ile al sat yapıp arttırmaya çalışıyorum.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Biden VTB Bank'ın 250 milyar doları var onu da dondurduk dedi.

Sayfa 776/1001 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •