Trump, çelik ve alüminyum sektörüne yönelik gümrük tarifelerini bazı diğer ürünleri de kapsayacak şekilde genişletti.
bazı türev alüminyum ürünleri de %10 ek gümrük vergisine tabi olacak. Çelikte de bazı türev ürünlere %25 tarife getirildi.
Trump, çelik ve alüminyum sektörüne yönelik gümrük tarifelerini bazı diğer ürünleri de kapsayacak şekilde genişletti.
bazı türev alüminyum ürünleri de %10 ek gümrük vergisine tabi olacak. Çelikte de bazı türev ürünlere %25 tarife getirildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İçişleri Bakanı Soylu: "Depremin olduğu ilk andan itibaren toplam 39 kişiyi göçük altından sağ olarak çıkardık."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İçişleri Bakanı Soylu: "Malatya Doğanyol'da 4 vatandaşımız, Elazığ'da 18 vatandaşımız deprem nedeniyle hayatını kaybetti."
Göçük altında kaç kişi var? // soylu: 22 kişinin daha enkaz altında olduğunu sanılıyor
Elazığ depremi sonrası Adıyaman Kapalı Ceza İnfaz kurumunda bazı bölmelerde kısmi çatlaklar oluştuğu için 814 hükümlü ve tutuklunun tedbiren Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki cezaevlerine nakledilmeye başlandığı açıklandı
Kızılay : Geçen yıl düzenlediğimiz "Hayalime Dönüşen Oyuncaklar Projemize" katılan gönüllümüz Miraç'ın depremde hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm TürkKızılay camiasına başsağlığı diliyoruz.
![]()
Saat 13:15’de Malatya - Pötürge merkezli 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Yer İmleri