Petrol technical target 130 $.kemerleri baglayin.evden cikmayin havasicak zate.[emoji39]
Petrol technical target 130 $.kemerleri baglayin.evden cikmayin havasicak zate.[emoji39]
Tamam ben kemer sıkıyorum habire yük bindi üzerime, ama beni yönetenlerin kemer sıkması ile ilgili hiç mi bir düzenleme gelmeyecek?
İşte dünya lideri.!!!
Ekonominin ne kadar.!!!
sağlam olduğunun göstergesi.!!!
Bu fiyatlar düne göre pahalı.!!!
Gelecek zaman için gayet uygun.!!!
Hele bir yerel seçimler .!!!
Sona ersin.!!!
Bak gör.!!!
Ayvanın turpların büyüklerinin heybeye.!!!
Sıgmayacagını.!!!
Sizin olsun.!!!
Dünya lideriniz.!!!
Turşusunu kurun.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Gece 2 gibiydi bir boyun ağrısı ile uyandım. Pencere açık yattığım için boynum tutuldu sandım önce.
Kalkıp soğuk bir su içtim. Telefonu şarjdan çıkarırken foruma da bir baktım ve acı haberi gördüm.
Sonra anladım ki, boynumu çevirmeme sebebi başkaymış. Soğuk su içmem de bununla bağlantılıymış meğer.
Otomobiller out Beygirler in devri.
Bir kaç kilo saman yiyen attan alınacak güç ve otomobilin enerji maliyeti arasında avantaj Beygirlere geçecek yeni devirde demekki.
Beygir gücü nedir?
Beygir gücü (hp), işin yapılma hızını tanımlayan bir güç ölçü birimidir. Çoğunlukla bir otomobilin motorunun gücünü ölçmek için kullanılır, ancak onu at gibi bir hayvanın güç potansiyeline uygulamak da mümkündür.
En basit ifadeyle, tek bir beygir gücü birimi, bir saniyede 249 kilogramı (550 pound) bir adım (yaklaşık 30 santimetre) hareket ettirmek için gereken güç miktarıdır ve yaklaşık 745 watt'a denk gelir.
Beygir gücü, bir ölçü birimi olarak ilk kez 1780 civarında İskoç mühendis James Watt tarafından buhar motorlarının ürettiği gücü bir beygir ile karşılaştırmak için tasarlandı. Watt bir buhar makinesi satıcısıydı ve ürününü büyük ölçüde atların yönettiği pazara tanıtmanın bir yolunu arıyordu. Beygir gücü birimini tasarlayarak, buhar makinesini kullanmanın avantajlarını gösterebildi ve üreticileri atlarını geride bırakmaya ikna etti.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Yer İmleri