Çizgileri yanlış çizmediysem BİST 100'de girintili çıkıntılı son bölgeyi de aşmış gibiyiz: https://invst.ly/1b6r0b
Bugünkü haberde geçen borsa mağduru vatandaşa çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin... VİOP'tan, kaldıraçlı piyasadan, kredili işlemden uzak durmak; ihtiyaç olmayan parayla yatırım yapmak lazım.
bu grafı 25 de paylaştım görüşlerimi şimdi şuanda yatay kanal bantın tepesindeyiz INSIDER öyle istedi onu anlatmıştık.
9750-9800 bu bölge direnç bölgesi bu bölge 1-2 gün içinde kırılırsa graftaki kanalın katlamasını yapıcaz .Yada kanalın içinde balık tutmaya devam edilecek benim kısa vadem stratejim bu kolay gelsin herkese.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
emlak ,
geçen site vs kurucam muhabbeti vardı konsept bu şekilde olursa ben orada olurum.
haber ver yeter.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
https://x.com/eczozgurozel/status/1939621625470517753
Partimize dönük hiçbir kumpas, 19 Mart Darbesi’nden bağımsız değildir.
Bugünkü duruşmanın da; sonuç odaklı değil, partimizi tartıştırmaya, iktidar yürüyüşümüzü kesmeye, mücadele azmimizi kırmaya yönelik süreç odaklı bir siyasi operasyon olduğu ortadadır.
Asla hedeften şaşmayacağız, yolumuzdan dönmeyeceğiz!
Yarın 20.30’da; demokrasi ve adaletin 100 KARASINDA ve darbenin 100. KARA gününde, direnişin kalbinde Saraçhane’deyiz!
Ekrem Başkanımıza, yol arkadaşlarımıza sonuna kadar sahip çıkacağız.
Gençleri, kadınları, emekçileri, emeklileri… Bu ülkeyi seven herkesi her şeyin başladığı yere, Saraçhane’ye davet ediyorum.
Kazanan haklıdır sindoma abi, ne desek boş
Herif çuvalı şortcu ile doldurduysa top atılsa düşmez, üstelik öyle bir ralli yaparki akıl mantık işlemez, piyasa nereye sen oraya gidersen avantajı yakalarsın, o yüzden kol gider belki ama stoploss hayat kurtarır.
Bende 11618 den stop oldum.
Yarın bakarız duruma göre
Bol kazançlar
Hamdım Piştim Yandım
dışarısı cehennem gibi sıcak. geldim ekran başına tekrar. bu artık abartı deyip 575 ten stopladıklarımı 11.625 ten yerine koydum tekrar. hayırlısı bakalım bugün stop yok.
Yer İmleri