Sayfa 777/956 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 7648 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    O zaman sınıfta kaldın bu vatandaş bir twete piyasayı %5 aşağı çekti şuanda şirketlerin bilançolarından daha önemli
    Allaha yakın bana uzak olsun. Ondan gelecek hayır Allahtan gelsin. Bunun için teknik analiz bakıyoruz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Çizgileri yanlış çizmediysem BİST 100'de girintili çıkıntılı son bölgeyi de aşmış gibiyiz: https://invst.ly/1b6r0b

Bugünkü haberde geçen borsa mağduru vatandaşa çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin... VİOP'tan, kaldıraçlı piyasadan, kredili işlemden uzak durmak; ihtiyaç olmayan parayla yatırım yapmak lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Sn mathias buyrun inceleyin bu graf gırtlağa kadar kontrollü borsada yapılan dansı gösterir siz demişiniz ya haber arkadan gelir 19 mart göz altı haberini Sinan akgün yanlış hatırlamıyorsam gazetecinin ismi 1 hafta önce programda söylemiş şimdi bunu bilenler güzel paralar kazandı veya hissedeyse satıp çıktı kimler kaldı oyunda, haberi bilmeyenler haberi bu gazeteci gibi bilenler paraya çevirdi kim kazandı INSIDER , şimdi TA ne diyor kanalın içinde takılıyorum balık tutuyorum tahtaları fonlayarak bu kanalın kırılması için yeni olumlu veya olumsuz haber gerekli şuanki konjöktörde herkes kendi seneryosunu ona göre yapacak borsa RİSK dir herkes kendi riskini belirleyecek.
    dip not 7 aylık oyun alanı
    bu grafı 25 de paylaştım görüşlerimi şimdi şuanda yatay kanal bantın tepesindeyiz INSIDER öyle istedi onu anlatmıştık.
    9750-9800 bu bölge direnç bölgesi bu bölge 1-2 gün içinde kırılırsa graftaki kanalın katlamasını yapıcaz .Yada kanalın içinde balık tutmaya devam edilecek benim kısa vadem stratejim bu kolay gelsin herkese.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. emlak ,

geçen site vs kurucam muhabbeti vardı konsept bu şekilde olursa ben orada olurum.
    haber ver yeter.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. https://x.com/eczozgurozel/status/1939621625470517753

Partimize dönük hiçbir kumpas, 19 Mart Darbesi’nden bağımsız değildir.

Bugünkü duruşmanın da; sonuç odaklı değil, partimizi tartıştırmaya, iktidar yürüyüşümüzü kesmeye, mücadele azmimizi kırmaya yönelik süreç odaklı bir siyasi operasyon olduğu ortadadır.

Asla hedeften şaşmayacağız, yolumuzdan dönmeyeceğiz!

Yarın 20.30’da; demokrasi ve adaletin 100 KARASINDA ve darbenin 100. KARA gününde, direnişin kalbinde Saraçhane’deyiz!

Ekrem Başkanımıza, yol arkadaşlarımıza sonuna kadar sahip çıkacağız.

Gençleri, kadınları, emekçileri, emeklileri… Bu ülkeyi seven herkesi her şeyin başladığı yere, Saraçhane’ye davet ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    benim algım değişmez geçen ay bu dava sürecinin ekmeği yendi şimdi dava eylül ayına atıldı amacı belli oldu belirsizliğin bir kısmı kalktı , piyasa görmek istediğini fiyatlar şuanda görmek istediği temmuz faiz indirimi ne konuşulcak 350 mi olacak 500 mü olacak , arada düzeltmeler olur önemli olan ineceğini bineceğin yeri ayarlamak gerisi boş bu piyasada INSIDER öyle yapıyor
    Kazanan haklıdır sindoma abi, ne desek boş
    Herif çuvalı şortcu ile doldurduysa top atılsa düşmez, üstelik öyle bir ralli yaparki akıl mantık işlemez, piyasa nereye sen oraya gidersen avantajı yakalarsın, o yüzden kol gider belki ama stoploss hayat kurtarır.
    Bende 11618 den stop oldum.
    Yarın bakarız duruma göre
    Bol kazançlar
    Hamdım Piştim Yandım

8. dışarısı cehennem gibi sıcak. geldim ekran başına tekrar. bu artık abartı deyip 575 ten stopladıklarımı 11.625 ten yerine koydum tekrar. hayırlısı bakalım bugün stop yok.

Sayfa 777/956 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •