Sayfa 708/1005 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: Viop LXV

1. TA kuralı : Fiyat önde gider haberler peşinden gelir. TA şuan ki durumu anlatmak için kullanılmaz. TA ile geleceğe dönük resim çizilir. Bu çizim haberlerden bağımsız düşünülmelidir. Çünkü bugün haber değeri taşıyan şey 1 hafta sonra çoğu kez unutulur.

2. halka arz olan kağıtları geçmişte de takip ettim..hatta o zamanlar abim, 2007-2008 lerde yeni halka arz olanlardan VAKBN almıştı..
    ben o zaman da geçmişi olmayan kağıdı ben almam demiştim ona..
    sonra halka arz fiyatının yarısından bile aşağı düştü..
    yaklaşık 1 yıl önceleri de halka arzlarda operasyonlar başladı..
    sistemin kafası değişti mi..hayır..halka arz fiyatının bile altına kaymaya çalışıyorlar çoğu..
    bizim sistem büle çalışıyor..doldur boşalt..
    bunun çok da fazla ekonomiyle ilgisi yok..
    sistem çalmak üzerine kurulu..
    halka arzlara bakın..çoğunlukla kriz durumlarından 1-2 yıl önce halka açılır ve şişerler..
    amaç soymak..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    TA kuralı : Fiyat önde gider haberler peşinden gelir. TA şuan ki durumu anlatmak için kullanılmaz. TA ile geleceğe dönük resim çizilir. Bu çizim haberlerden bağımsız düşünülmelidir. Çünkü bugün haber değeri taşıyan şey 1 hafta sonra çoğu kez unutulur.
    ilk işaretlediğim bölüm BOBO kuralıdır , yalnız artık o sistem INSIDER olayına döndü bizim gibi sahipli borsada bir anlamı yok eğer içerden bir bilgi almıyorsan yatırımcı TREND yakalarsa para yapar yada alır unutur sabah akşam burada yazmaz normal hayatına bakar 2. işaretlediğim bölüm TA nın işlemesi için katalizör gerekli pıst 100 için ne mesala katalizör arkadan gelicek ülkede her gün bir atraksiyon var veriler geriden geliyor en küçük belirsizlikte bozuluyor çünkü kurulu üreten bir ekonomin sistemin yok sonuç olarak TA nın şekillenmesi için bir hikaye gerekli o şartlar oluşturulmadan bir yere gitmez bana görede bir kanal içinde gider gelir bu belirsizlikler olduğu sürece .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. abd de hiç bir şirket eski karlılıgında değil ama fiyat zirvelerde...

balon şişiyor...ordan elimi ayagımı cektim...

Türk borsasının 5 dolarda olması gibi bir durum var abd de...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Sn mathias buyrun inceleyin bu graf gırtlağa kadar kontrollü borsada yapılan dansı gösterir siz demişiniz ya haber arkadan gelir 19 mart göz altı haberini Sinan akgün yanlış hatırlamıyorsam gazetecinin ismi 1 hafta önce programda söylemiş şimdi bunu bilenler güzel paralar kazandı veya hissedeyse satıp çıktı kimler kaldı oyunda, haberi bilmeyenler haberi bu gazeteci gibi bilenler paraya çevirdi kim kazandı INSIDER , şimdi TA ne diyor kanalın içinde takılıyorum balık tutuyorum tahtaları fonlayarak bu kanalın kırılması için yeni olumlu veya olumsuz haber gerekli şuanki konjöktörde herkes kendi seneryosunu ona göre yapacak borsa RİSK dir herkes kendi riskini belirleyecek.
    dip not 7 aylık oyun alanı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. sindoma dayu, 2019 da başlayan trendde, yön için günlük bakamazsın, haftalıkta da bakamazsın..
    itirazı olan var mı..buyursun..en düşük AYLIK BAKABİLİRSİN..
    sonra da 2008 e inanmıyorum diyorsun dayucum..büle bakarsan dersin tabii..
    ders mi verecem size ben burda..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7. İki emekli yevmiyesi oldu şimdilik

Is Bankasi Genel Muduru Hakan Aran, Temmuz ayinda 350 baz puan faiz indirimi bekliyorum demis.

Sayfa 708/1005 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •