Sayfa 778/1043 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Petkim in bedelsiz sermaye artırım kararı bist için ve hisseye bir hareket getirir mi?

2. Bankaların hareketi . Bu harekete katılmayan finans , faktoring , finansal kiralama ve yatırımcı kurumlara önümüzdeki haftalarda bir hareket getirir mi?

3.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Esma hanım, Cimsa yi bir ara takip ediyordunuz . Takip devam mi? Ne düşünüyorsunuz?
    CEMTS ı da takip edebilirsiniz. CİMSA Orta vadede iyi yerlere gelecek 13.50 takibe almıştım kumbara mahiyetinde yüzde 20 pirim yaptı güzel bilançoyu fiyatladilar. Tam lotla içinde değildim. Düzeltmeyi bitirdiğinde yoluna devam eder diye düşünüyorum. Ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    CEMTS ı da takip edebilirsiniz. CİMSA Orta vadede iyi yerlere gelecek 13.50 takibe almıştım kumbara mahiyetinde yüzde 20 pirim yaptı güzel bilançoyu fiyatladilar. Tam lotla içinde değildim. Düzeltmeyi bitirdiğinde yoluna devam eder diye düşünüyorum. Ytd.
    Aynen . Cimsa grafik çok iyi duruyor . Afyon ile takip etmekte fayda görüyorum...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Benim gibi yeni öğrenme çabası içinde olanlar sadece perdenin önünde olanı ancak görebiliyoruz. Ama yıllarını verip tecrübe kazananlar perdenin arkasındaki gercekleride görüyorlar. Bizim bakiş acımız tam gerçeği ifade etmeyebilir. Var olan fiyat bir çok şeyi içinde barındırıyor olsada gelecek öngörüleri barındırmaz çok kes. Evet teknik önden gitse dahi, tecrübe ve öngörüler daha belirleyici olduğuna inanıyorum. Şahsi fikirlerim olup YTD.

6. ISDMR 8.30 üzerine hamle yaptı ama olmadı bu hafta artışa geçecektir. LUKSK OLMIP tepki verecekler takip ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Aynen . Cimsa grafik çok iyi duruyor . Afyon ile takip etmekte fayda görüyorum...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Geçen hafta BUCIM VE CİMSA cimentolara önderlik ettiler AFYON onları izliyordu. Ama çimento sektöründe pandemi den etkilendiler. Bir daralma var. İçerde bir hikaye lazım kanal İstanbul ve eski yapıların dönüşümü dışardada yeni müşteriler lazım tam hareketlenmeleri için

8. Akmgy ile ilgili düşünceniz nedir kağıtta müthiş bir baskı var yükseltmemek için sizce neden

Sayfa 778/1043 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •