Sayfa 778/1007 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Devlet çiftçiler den de vergi alması lazım artık sürekli sırtında taşımada bi yere kadar olmalı
    Mesela hayvan doğurup kulağına küpe takılır ilçe tarım para verir doğum başına, belki bunları çoğunuz bilmez.
    Mal pazarı olur hayvanını satar 20bin gaymelik öküzden gram vergi alınmaz sonra kasap tutar o öküzü kıyma yapar sana bi kilo verir yüzde 18 i devlete gider
    Bi şekilde çiftci den de vergi alınmalı, bedava yaşamak artık lüks olmalı bu ülkede, bence
    219 seri no'lu gelir vergisi genel tebliği -

20. Gerçek usulde vergilendirilen çiftçiler zirai işletme hesabı veya bilanço esasına göre defter tutmak ve beyanname vermek, alış ve satışları için belge almak, vermek ve bu belgeleri saklamak zorundadır.

2. Düzenleme varmış, vergi kaçırıyorlar o zaman denetim eksikliği mevcut sistemde
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Devlet çiftçiler den de vergi alması lazım artık sürekli sırtında taşımada bi yere kadar olmalı
    Mesela hayvan doğurup kulağına küpe takılır ilçe tarım para verir doğum başına, belki bunları çoğunuz bilmez.
    Mal pazarı olur hayvanını satar 20bin gaymelik öküzden gram vergi alınmaz sonra kasap tutar o öküzü kıyma yapar sana bi kilo verir yüzde 18 i devlete gider
    Bi şekilde çiftci den de vergi alınmalı, bedava yaşamak artık lüks olmalı bu ülkede, bence
    Bozkurt abi.... Devlet zaten alacağı vergiyi fazlası ile alıyor... Sen hala vergi alsın diyorsun
    Buzağı başına verilen paradan bahsediyorsun. Adamlar o buzağıyı büyütüp adam edene kadar ne kadar para harcıyor biliyor musun
    Saman, yonca, küspe, yem ilaç fiyatlarını, hayvanlar için ürettiği yonca sılaj ve küspe için harcadığı mazotu, ilaç parasını, gübre parasını hiç hesaba katmıyorsun galiba
    Köylüden böyle vergi alındığı sürece ve çiftçi para kazanamadığı sürece bizler 4 liralık sebzeyi 30-40 liraya yeriz...
    Bizzat yapmasam bu işi atıp tutarım burada belki... Ama çalıştım birebir. O nedenle çiftçiyi suçlamayı bırakın ağalar
    Piyasada kötü niyetli kişilerde var. Ben bilmiyom mu bunu. Onla zaten tek tük ve er geç oturuyorlar kucağa
    Bu kötü niyetli kişileriin ayrımını yapacak kişi de devlet. İlçelerdeki Tarım Kredi kooperatiflerinin ve bakanlık çalışanlarını asli görevi bu değil mi?

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Düzenleme varmış, vergi kaçırıyorlar o zaman denetim eksikliği mevcut sistemde
    Bak sana bir tüyo daha vereyim tarım konusunda kendinizi yormayın .
    keş paranın döndüğü her yerde bademcukler var.
    sadece eğlence sektöründe değiller .
    tek soru sor kendine neden bölgesel tarıma teşvik yapılmıyor , neden gübre teşviği yapılmıyor, neden mazot teşviği yapılmıyor ha bunları yapıp köylü ve aracı hala yüksek fiyatlar çekiyorsa git hesap sor.
    Ama yapmaz neden o tezgahtada onlar duruyor .
    sen hala limon tezgahındasın atı alan üsküdarı geçti bozkurt
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. karakemal tezgahın altından sende çık gargara bitti galiba
    öyle böyle derken yine pıst 100 de 40 milyar hacimi yaptırıcak bademcuk spor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

hulk gibi hisse yok...piyasa ekside iken bile böyle....

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bak sana bir tüyo daha vereyim tarım konusunda kendinizi yormayın .
    keş paranın döndüğü her yerde bademcukler var.
    sadece eğlence sektöründe değiller .
    tek soru sor kendine neden bölgesel tarıma teşvik yapılmıyor , neden gübre teşviği yapılmıyor, neden mazot teşviği yapılmıyor ha bunları yapıp köylü ve aracı hala yüksek fiyatlar çekiyorsa git hesap sor.
    Ama yapmaz neden o tezgahtada onlar duruyor .
    sen hala limon tezgahındasın atı alan üsküdarı geçti bozkurt
    Aslında şunu sorgulamak lazım... İstanbulun çevresi tarım arazisi dolu... Neden her şey 1000 km uzaktan geliyor. Biraz düşünmek lazım. Neden her şehir kendi meyve sebzesini üretmiyor. Neden devlet bunu akıl edemiyor yada bilerek akıl etmiyor

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Düzenleme varmış, vergi kaçırıyorlar o zaman denetim eksikliği mevcut sistemde
    Evvet haklısın

Sayfa 778/1007 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •