Sayfa 779/1002 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 51'e yükseldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Son durum : vaka sayısı 20.000’in altında

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 51'e yükseldi
    Afad : Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 55'e yükseldi

6. Almanya Avrupa Parlamentosu vekili Langensiepen'in Türk bir kullanıcının ''Türkiye'nin problemi sizi ilgilendirmez'' tepkisine yanıtı: ''Tabii ki, parasını veriyoruz.''

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 779/1002 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •