Sayfa 78/141 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon
Arama sonucu : 1124 madde; 617 - 624 arası.

Konu: DAGI - Dagi Giyim

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. dagi dagi heyt be aslan
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

3. 2.50-51 den verdik malı hayrını gorsun alanda
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. O neydi yahu?

http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846

yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
    3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
    DAGİ cileride bekliyoruz.
    bir halt olacağı yok.

7. Senin kadar bir iki oyuncunun insiyatifine terk edilmiş bir şirket daha yoktur herhalde BİST te olumlu hiç bir haber yok hem dagi hem daghl oyuncuların keyfine kalmış patron dahil hepimizin tek umudu biri gelirde kaldırırmı diye etrafa bakıp duruyoruz patronunda bizden farkı yok malesef 2013 ten bu yana elimde, kar ettikleri yok, bir proje yok, olumlu bir haber yok, hisselerin çıktığı yerde arka arkaya bir seans kaldığını gören yok, hele oyunculari sinek s........ bir şirketin hiçmi bir ederi olmaz tahtasına baktıkca gına getiren borsadan nefret ettiren iki şirket

8. Namus mefunu herkese lazımdır hemde böyle namussuzluğun cirit attığı durumlarda.....Bu namussuzluk için gerekli yerlere başvuruda bulunacağım ve SOYGUN VAR müdahale edin diyeceğimbatık ise devlet eliyle kayyum atansın magduriyettler oluşmasın diye acıklmalarda bulunacağım...Halende namussuzluk devam ediyorsa yapacak bişey yok diyecegım en azından...

https://hizliresim.org/image/NAlr

Sayfa 78/141 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •