Artan

15,51 10 15:29
29,10 9.98 15:29
11,13 9.98 15:29
30,22 9.97 13:55
52,85 9.97 15:29
Artan Hisseler

Azalan

16,16 -9.97 15:29
260,25 -9.95 15:29
120,00 -9.84 15:29
16,70 -6.96 15:29
20,96 -6.26 15:29
Azalan Hisseler

Ýþlem

7.940.603.518,70 15:29
6.734.863.882,00 15:30
6.359.479.540,90 15:30
4.655.991.791,98 15:29
4.250.134.293,88 15:29
Tüm Hisseler
Sayfa 78/584 ÝlkÝlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 4777 madde; 617 - 624 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
    -----------
    Sayýn Cari hayraným size,bu kadar vakti nereden buluyorsunuz?Meslek serbest muhasebeci galiba ,bu kadar serbestinide ilk defa görüyorum,vakit çoksa bizim þirketin defterlerede siz bakýverin,muhasebecimden hiç memnun deðilim,gördüðüm kadarý ile konuya çok hakimsiniz.
    Keþke paylaþýmý silmeseydinizde herkes eleþtiri nasýl yapýlýrmýþ,öneri nasýl yapýlýrmýþ öðrenseymiþ,hemde sizin sanal ortamda eleþtirdiðinizden daha fazlasý;döviz ile borçlanmadan tutunda,hadge edilmesi gerektiði,Söke’nin Batýçim alýmlarý,yönetimin hisse fiyatlarýndaki sorumluluðu... ve daha neler neler.
    Bende þöyle bir baktýmda sanal atýp tutanlarýn gk’ya katýlýp bir þikayetini göremedim,hiç etik bulmadýðým çalýþanlara karþý yapýlan bir eleþtirden baþka.
    En enteresan olanda bizim devletin temsilcisinden onaylý,hatta þirketi Kap’da bir kaç kez açýklama yapacak kadar rahatsýz eden resmi kayýtlara geçmiþ eleþtirilerimizi en iy bilen bir kaç kiþinin burada bizi yönetimin adamý ve yalakasý ilan etmesi.
    Biz burada farklý yazan ve reelde çok farklý davranýþlarda bulunan bir çok kiþiyi tanýmamýza ve yaptýðý tüm eylemlerden haberdar olmamýza raðmen kiþilerle uðraþmayý ve onlarý deþifre etmeyi etik bulmadýðýmýz için hiç o konulara girmedik,girmeyide düþünmüyoruz,biz hiç bir zaman alavere dalavere iþlerin içinde olmadýk,olmayacazda,ben þu an burada yazmayan sayýn Lunar’a da en az kendim kadar kefilim,bir süre topiðe yazmadýðým halde bu topicde þirketle ilgili bilgiler deðilde sürekli bizimle ilgili paylaþýmlar olmasýda gerçekten ilginç.

2.  Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
    Sayýn EKSÝPNOS35,
    Senin ki de ayrani yok icmeye tahtiravanla gider s..maya misali olmuþ.
    Bu kadar para varsa hisse geri alýmý yapsýnlar,
    Kendi fabrikalarý sudan ucuz.(1000.000.-usd vermeyiz dedikleri fabrika 80 milyon usd altýnda)
    Sizce yanýlýyormuyum.
    ytd.
    Saygýlar,
    Þu anki nakit sýkýþýklýðý bu þirketin satýþdaki fabrikalardan birisini alma potansiyeline sahip olmadýðý anlamýna gelmez,eðer gerçekten istiyorlarsa alýrlar,hemde þirketi öyle fazlada borçlandýrmadan,hadi biraz beyin cimnastiði yapýn bakalým acaba nasýl???

3.  Alýntý Originally Posted by EKSÝPNOS35 Yazýyý Oku
    Þu anki nakit sýkýþýklýðý bu þirketin satýþdaki fabrikalardan birisini alma potansiyeline sahip olmadýðý anlamýna gelmez,eðer gerçekten istiyorlarsa alýrlar,hemde þirketi öyle fazlada borçlandýrmadan,hadi biraz beyin cimnastiði yapýn bakalým acaba nasýl???
    GK ' da O sizlerin önerdiði LÝMAN halka açýlmasýný kastediyorsanýz, O tren kaçtý. Bu itibarla kimse buna katýlým olmayacaðýný siz benden iyi biliyorsunuz. Baþta siz katýlmazsýnýz. Gayrimenkul satýþý yaparlar.
    Sizin kendi deðerlemenize göre 1/10 fiyatla iþlem yapan hisse neden alýnmaz.
    Hisse geri alým için aradýnýz mý? Tahta sýð diyorlardý? Þimdi tahta da bol miktarda mal var.!!!!
    ytd.
    Saygýlar,

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
     Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
    GK ' da O sizlerin önerdiði LÝMAN halka açýlmasýný kastediyorsanýz, O tren kaçtý. Bu itibarla kimse buna katýlým olmayacaðýný siz benden iyi biliyorsunuz. Baþta siz katýlmazsýnýz. Gayrimenkul satýþý yaparlar.
    Sizin kendi deðerlemenize göre 1/10 fiyatla iþlem yapan hisse neden alýnmaz.
    Hisse geri alým için aradýnýz mý? Tahta sýð diyorlardý? Þimdi tahta da bol miktarda mal var.!!!!
    ytd.
    Saygýlar,
    Sayin Cari herkese yetecek mal var diye bosuna soylemiyoruz. .......
    .......yoksunu patronlar stratejiyi degistirmeden.....yani vereceklerine almadan mal istemedigin kadar...
    Bugune kadar ne yazdiysak verdiler.
    ..........
    Kiymeti harbiyesi olmayan laf iste
    sen fabrika alacagina .....bo.a bulastirdigin kendi tesislerini bi topla bakam.......bizde donunu bir topla derler.....kendi donunu cekemeyen e
    bi dur derler herhalde.
    Halka arz falan hikaye bu mirasyedilere yari fiyatina acsalar tek
    lot alan cikmaz....anca piyasada dagitirlar....yillardir yaptiklari gibi.
    Capsiz ..... yoksunlari.
    Ytd.
    Saygýlar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Listemden silmiþtim bugün bakayým istediðim yerdeyse alayým dedim gelmemiþ.Ama bsoke 1.12 güzel bir yerde.Borsa toparlanýrsa %8 kâr getirir.YTD

SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ne oldu niye yukarý çektin...Mal canýn yongasý...

Alýntý Originally Posted by Temren Yazýyý Oku
    Ne oldu niye yukarý çektin...Mal canýn yongasý...
    Sayýn temrwn spek,bu gün ne kadar mal kaybetti,artý siz ne kadar para kaybettiniz.kim zararda.zaten 2.55 e bir þey kalmadý eðer gelirse ben oralardan bir miktar almayý düþünüyorum.bu benim düþüncem.ytd.

Hocanýn mahallesinde, iki ayrý eve,iki ayrý kiþi girmiþti,çaldýklarý mallarla bekçi tarafýndan yakalanýnca,ilk hýrsýz bekçiye ,ikinci hýrsýz için,ben ona kefilim o çalmamýþtýr demiþti;ikinci hýrsýzda birinci hýrsýz için,bende ona kefilim o çalmadý demiþti.Ancak bekçi ikisinede inanmadý.Alýp götürdü.Neden acaba? Mesleði hýrsýzlýk olanýn hiç sözüne ve kefilliðine inanýlýrmý?aklýma geldi yazdým.

Sayfa 78/584 ÝlkÝlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •