Sayýn Cari hayraným size,bu kadar vakti nereden buluyorsunuz?Meslek serbest muhasebeci galiba,bu kadar serbestinide ilk defa görüyorum,vakit çoksa bizim þirketin defterlerede siz bakýverin,muhasebecimden hiç memnun deðilim,gördüðüm kadarý ile konuya çok hakimsiniz.
Keþke paylaþýmý silmeseydinizde herkes eleþtiri nasýl yapýlýrmýþ,öneri nasýl yapýlýrmýþ öðrenseymiþ,hemde sizin sanal ortamda eleþtirdiðinizden daha fazlasý;döviz ile borçlanmadan tutunda,hadge edilmesi gerektiði,Söke’nin Batýçim alýmlarý,yönetimin hisse fiyatlarýndaki sorumluluðu... ve daha neler neler.
Bende þöyle bir baktýmda sanal atýp tutanlarýn gk’ya katýlýp bir þikayetini göremedim,hiç etik bulmadýðým çalýþanlara karþý yapýlan bir eleþtirden baþka.
En enteresan olanda bizim devletin temsilcisinden onaylý,hatta þirketi Kap’da bir kaç kez açýklama yapacak kadar rahatsýz eden resmi kayýtlara geçmiþ eleþtirilerimizi en iy bilen bir kaç kiþinin burada bizi yönetimin adamý ve yalakasý ilan etmesi.
Biz burada farklý yazan ve reelde çok farklý davranýþlarda bulunan bir çok kiþiyi tanýmamýza ve yaptýðý tüm eylemlerden haberdar olmamýza raðmen kiþilerle uðraþmayý ve onlarý deþifre etmeyi etik bulmadýðýmýz için hiç o konulara girmedik,girmeyide düþünmüyoruz,biz hiç bir zaman alavere dalavere iþlerin içinde olmadýk,olmayacazda,ben þu an burada yazmayan sayýn Lunar’a da en az kendim kadar kefilim,bir süre topiðe yazmadýðým halde bu topicde þirketle ilgili bilgiler deðilde sürekli bizimle ilgili paylaþýmlar olmasýda gerçekten ilginç.

,bu kadar serbestinide ilk defa görüyorum,vakit çoksa bizim þirketin defterlerede siz bakýverin,muhasebecimden hiç memnun deðilim,gördüðüm kadarý ile konuya çok hakimsiniz.
Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri