Sayfa 78/236 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 1881 madde; 617 - 624 arası.

Konu: HUBVC - HUB Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Gözünün yağını yiyem Ağam .Çok Sagolasin.Kurtar beni bu YAMANLARIN DEMIR den.Ben de Ağa olayım. Borsa bilgini paylaşmaya devam et Hatip Ağam .Sagolasin Ağam.
    Alyatçı keşke yine haklı çıkmasaydım. bak gördün mü neler oluyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Hatİp Ağa Yazıyı Oku
    Cümleten selamün Aleyküm hubvc Ağaları.
    Sizler tabii ki ucuzdan aldınız .Ben de bugun aranıza katıldım.Olsun benim maliyet 14.60 civarı.Hubvc deki potansiyel çok çok büyük.Bu yüzden geçmişine hiç takilmam.Gecmise değil ,geleceğe yatırım yapılır Ağalar.
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Hatİp aga yıne 12 den vurdun...tahtacıda resmen ders veriyor al satçıları tokatlıyor...bedellı için paraları hazırla.. Bıstte böyle şirket bulmak zor..
     Alıntı Originally Posted by alser Yazıyı Oku
    Bekliyoruz epeydir. 3-4 lerden beri. günlük düşmüş yükselmiş hiç önemli değil benim penceremden. Belli bir vade ve fiyat görmedem gitmek yok.
     Alıntı Originally Posted by progen Yazıyı Oku
    Alyatçı keşke yine haklı çıkmasaydım. bak gördün mü neler oluyor.
    Alser ,progen Agalarim benim maliyet 14.60 ama olsun.Borsada geçmişe değil geleceğe yatırım yapılır.Derin Agamin da öngördüğü üzere biradaki potansiyel çok çok büyük.Faso Ağam zaten bizden hep berabar Gafur zihniyetli ky arkadaşlarımızı yola getireceğiz.Balat topiginde bayağı bir yatırımcı yaptık Gafur u.Zamanla öğrenecek .Bu yüzden diyorum ki "Dedeye (Gafur=Alyatci) sahip çıkalım"
    Bu arada Gafur yani Alyatci arkadaş da esprili biri .Adamı aşağılama amacım yok.Burada hem "Bir zamanlar Çukurova" dizisini yaşatıyoruz hem de para kazanıyoruz.
    Para kazandığımız günler çok yazıyoruz kusuruma bakmayın.Ama para kazanalım da çok yazsak önemli değil

3. Aynen
     Alıntı Originally Posted by Hatİp Ağa Yazıyı Oku
    Düzeltme bitiyor yeni zirvelere hazır olun Ağalar.Yilsonu bilançoda 2019 degerlemeler gelecek.Zeplin paymes identifi ve nice start up lar.Degerlemeler gelecek bilançoda .
    Hazirli ve sabırlı olacağız.
    SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Hatİp Ağa Yazıyı Oku
    Alser ,progen Agalarim benim maliyet 14.60 ama olsun.Borsada geçmişe değil geleceğe yatırım yapılır.Derin Agamin da öngördüğü üzere biradaki potansiyel çok çok büyük.Faso Ağam zaten bizden hep berabar Gafur zihniyetli ky arkadaşlarımızı yola getireceğiz.Balat topiginde bayağı bir yatırımcı yaptık Gafur u.Zamanla öğrenecek .Bu yüzden diyorum ki "Dedeye (Gafur=Alyatci) sahip çıkalım"
    Bu arada Gafur yani Alyatci arkadaş da esprili biri .Adamı aşağılama amacım yok.Burada hem "Bir zamanlar Çukurova" dizisini yaşatıyoruz hem de para kazanıyoruz.
    Para kazandığımız günler çok yazıyoruz kusuruma bakmayın.Ama para kazanalım da çok yazsak önemli değil
    Agaaaammm benimmmm.Kurban olam Hatip Ağam .Allah razı olsun senden Ağam .

5.  Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Agaaaammm benimmmm.Kurban olam Hatip Ağam .Allah razı olsun senden Ağam .
    GAFUR Ağam (Alyatci) benden sana bir hayat dersi daha .Bu filmi baştan sona izle.Ekmek ne demek ,nimet ne demek ,yokluk ne demek ,ümitsizlik ne demek anlayacaksın.
    Kalandar Soğuğu
    https://youtu.be/PUdlE6Jrh5s

6.  Alıntı Originally Posted by Hatİp Ağa Yazıyı Oku
    Sizler tabii ki ucuzdan aldınız .Ben de bugun aranıza katıldım.Olsun benim maliyet 14.60 civarı.Hubvc deki potansiyel çok çok büyük.Bu yüzden geçmişine hiç takilmam.Gecmise değil ,geleceğe yatırım yapılır Ağalar.
    Her hisseye belli oranda girilir.Balat tan 135.053 lot almıştım.%300 kar ile çıktım.30 bin lot kaldı elimde.Hubvc ye ise bugün 30 bin lot ile girdim.Hedefim burada 28-30 aralığı Aralık 2020 sonuna kadar
    Faşo Ağam,Gafur Ağam ,Progen ,alser ve tüm Çukurova hub köyü Agalarim bu 28-30 aralığı minimum hedefimdir.

7.  Alıntı Originally Posted by Hatİp Ağa Yazıyı Oku
    GAFUR Ağam (Alyatci) benden sana bir hayat dersi daha .Bu filmi baştan sona izle.Ekmek ne demek ,nimet ne demek ,yokluk ne demek ,ümitsizlik ne demek anlayacaksın.
    Kalandar Soğuğu
    https://youtu.be/PUdlE6Jrh5s
    Bizim ALTIN MADENİMİZ bundan sonra HUBVC dir Gafur Ağam

8. Hatip ağa hoş geldin renk getirmişsin..
    3 lerden beri her türlü sataşmaya rağmen, yılmadan, yorulmadan HUB ın arkasında duran, halen de durmaya devam eden derin üstadı da ayakta alkışlıyorum

Sayfa 78/236 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •